torsdag 19. mars 2009

Heia dere!!


Jeg skal prøve meg på et lite innlegg her på min aller første blogg. Har i lang tid vært fast leser av flere gode blogger, og lurt på om jeg skulle lage meg en egen en, og "vips" her er den!!:))

Her på bloggen kommer jeg til å skrive om ting som opptar meg i hverdagen og ting jeg opplever i livet på godt og vondt. En god og saklig debatt om interresange temaer er også morro:)

Må vel fortelle litt om meg selv slik at dere vet hvem dere prater med: Jeg er ei dame på snart 40 år (HJELP!!!!). Jeg bor i Bodø, er alenemor til 3 flotte barn på 16, 17 og 18 år. Jeg går for tiden på skole for å ta datakort, så forhåpentligvis vil dette vises på bloggen min etterhvert som jeg lærer meg ting, for føler meg slett ikke så god på dette!! Er så mange fine blogger her, så jeg håper at min også kan bli litt interresang etterhvert, må bare øve meg litt først.

Jeg er utrolig glad i katter, og har selv 2 nydelige langhårete huskatter som heter Hjørdis og Haldor. Vel, det var litt om meg,

I dag har jeg hatt fri fra skolen, så da ble det en lang trimtur med mamma. Var glatt og ekkelt føre, men vi kom oss nå velberget uten benbrudd igjennom den faste ruten som vi bruker å gå.

Nå ligger jeg i senga og slapper av med å lese litt på blogger, men skal snart begynne på middagen, slik at guttene mine får seg litt mat før de skal avgårde på trening. Det blir kylling og ris i dag, og selv om jeg har vært flink og spist mindre og ikke noe godteri denne uka, så skal vi unne oss litt karamellpudding til dessere!! (Må ha et, bare må ha det!! Haha!!)

Men nå må jeg gå å begynne med middagen, vi blogges senere!!

16 kommentarer:

 1. Hei!
  jeg er også ny i "faget" blogging og har som deg fulgt med i flere år på andres og syns det er koselig :-)
  Ønsker deg lykke til! :D

  SvarSlett
 2. velkommen til blogspotkoslig

  SvarSlett
 3. Tusen takk!!
  Ser vi følger de samme bloggene;))
  Ja, dette med å blogge selv, er helt nytt for meg, får tro det blir en høvelig blogg, selv om jeg synes at de andre er så flink!!
  Ha en koselig dag!!

  SvarSlett
 4. Scheeba:Takk skal du ha Marie.
  Jeg har fulgt bloggen din lenge, og jeg synes du har fine blogger!:))
  Har selvfølgelig fulgt med på hva som har skjedd på bloggene den siste tiden, og vært med på å bekjempe mobbingen som har foregått!!
  Du er ei tøff og sterk dame, som virkelig kjemper mot mobbing på bloggene!!

  SvarSlett
 5. Ja, Sila jeg syns også at alle andre er så flinke så jeg har ikke tenkt tanken på å ha egen blogg før i det siste.
  Dessuten er det mye rart en kan komme utfor, slik som ustablie mennesker så det har vært en skremmende tanke.

  Får litt prestasjonsangst da en ser de fine bloggene men mange skriver om dagligdagse koselige ting og det må da vel jeg klare også tenkte jeg :-)

  SvarSlett
 6. Karis katteblogg: Det klarer du helt sikkert!!:))

  Scheeba: Hadde vært koselig å bli invitert til å lese angel bloggen din:)) Har fulgt den så lenge du har hatt den, og ønsker å fortsette med det hvis det var mulig??

  SvarSlett
 7. må ha mailadressen din da sila69,da kan jeg legge den inn vettu,

  SvarSlett
 8. inne for å ønske deg en riktig god helg:) klem fra marie

  SvarSlett
 9. Scheeba: God helg til deg også!!

  SvarSlett
 10. Koselig å se at du har blogg du også!:) Velkommen skal du være!:) Hvis du sender meg mail, så kan du få invitasjon til min lukkede blogg, for jeg vet jo hvem du er!:) Har savna deg fra bloggen!:)

  Klem Toril

  SvarSlett
 11. Jeg setter deg opp til å føge bloggen din!:)

  SvarSlett
 12. Da har jeg sendt deg invitasjon til å være leser av bloggen min!:) Velkommen skal du være!:)

  SvarSlett
 13. Jeg vil også ønske deg velkommen som blogger;)) Nå har jeg også sendt deg invitasjon til å være leser av bloggen min;)) Jeg har i likhet med mange andre en lukket blogg.

  Nå gleder jeg meg til å følge bloggen din;)) Ønsker deg en fin tirsdag;))

  SvarSlett
 14. Hei du!
  Jeg trodde du hadde sluttet å blogge for det er så lenge siden sist :-)
  Koselig å ha deg tilbake!

  SvarSlett
 15. Hoy hoy... Tusen takk for knall kommentarer på bloggen min, hihihihi... Håper du ikke får virus på din blogg nå da... off.. Ha en flott kveld og natt videre.. klem klem..

  SvarSlett
 16. Allis,Kari,Gymjenta,Toril,Mari: Tusen takk for hyggelig hilsen, og at jeg fikk tilgang til å lese bloggene deres igjen!! Har jo fulgt de fleste av dere siden dere begynte å blogge, så jeg savnet å få følge med på bloggene i denne tiden.
  Jo, jeg har blogg, men er ikke så flink til å bruke den!!! startet så fint med et innlegg, men plages m totalt skrivesperre og får ikke til å skrive brae innlegg synes jeg selv!! Men alle dere andre er flink!! Får visst rett og slett prestasjonsangst når jeg skal lage et blogginnlegg!! Men skal prøve å skjerpe meg!! Vet jo egebtlig at det er bare tull!!
  Klem til dere!!

  SvarSlett