onsdag 10. juni 2009

Det tok lang tid imellom det 1 innlegget mitt og det neste!! Grunnen til det er at jeg føler jeg får totalt skrivesperre når jeg skal legge ut et nytt innlegg!! Får liksom ikke til!! Men jeg har bestemt meg for at jeg skal prøve å skjerpe meg!!
Akkurat nå sitter jeg bare å venter på at jeg må stikke ut døren, Skolebenken, dataen og arbeidsboka venter. Er litt travelt på skolefronten akkurat nå, må rekke å bestå den 3 testen i datakortet før skolen slutter. Har vært litt lei i det siste, og stoffet som jeg holder på med nå er så tørt, så har ikke jobbet så effektivt som jeg skulle gjort. Dette får jeg selvfølgelig igjen nå, stormlesing og pugging helt på tampen! HJÆÆÆÆLP!!
Nei, nå må jeg springe, var ikke mye jeg rakk, men vil ønske dere alle en fin dag!!! Her er det blå himmel og sol, så ute blir det nok en fin dag for de som kan nyte det...
Vi blogges senere i kveld.
Klæm.

11 kommentarer:

 1. Ønsker deg en kjempefin dag, Sila69!:)

  SvarSlett
 2. Lykke til med resten av datakortet, det går nok så fint skal du se, tvi tvi!

  SvarSlett
 3. Toril: tusen takk!! Ha en koselig kveld du også!!

  SvarSlett
 4. Mari: Tusen takk for hilsenen her på bloggen!!
  Ønsker deg tilbake en fin onsdagskveld, og kos deg masse!

  SvarSlett
 5. Kari: Takk takk!! Ja, må nu hope det går bra!! kjenner at jeg begynner å bli litt stresset nu pga. dårlig tid, men skal gjøre så godt æ kan:))
  Ha en fin onsdagskveld, og kos deg masse!!

  SvarSlett
 6. Velkommen som blogger du også:) Koselig å se det finnes flere bloggere på sin egen alder. Jeg er også fersk i bloggfaget, og har ikke blogget så mye. Dessverre fikk jeg en truende kommentar på bloggen min fra scheeba da jeg skrev min egen mening om hva jeg mente om scheeba sin oppførsel. Det gikk ikke lenge før jeg fikk en trusselkommentar om å bli anmeldt. Jeg tok igjen med samme mynt, og siden har det vært stille.

  Jeg gir meg ikke med blogging for det. Gir jeg meg, så gir det signaler om at scheeba og tyranisten har vunnet.

  Er det greit at jeg blir din følger av bloggen din?

  Ha en fin onsdagskveld:)

  SvarSlett
 7. Tusen takk for kommentar på bloggen min :)

  Ønsker deg en strålende dag,
  og lykke til med datakortet..:)

  SvarSlett
 8. Mona:
  Tusen takk for det!!
  Ja, mobbing skal man slå hardt ned på!!!! Utrolig at disse 2 skal prøve å ødelegge for andre uskyldige bloggere med å mobbe dem og trakasere hele tiden!! Nei fortsett å blogge om det du vil Mona, og la deg ikke knekke av disse 2 som ikke skulle hatt en datamaskin, en blogg eller ett nett!!
  Ja mona, koselig at du vil følge bloggen min!
  Ha en super dag;))

  Klem.

  SvarSlett
 9. Kakekjerring: Tusn takk!!
  Ja, trenger virkelig lykkeønskninger hvis dette skal gå bra!! Sitter på skolen nå, men er så ukonsentrert at det er vanskelig å lese og konsentrere seg om det man skal når sola skinner ute, og det er så mye annet spennende på nettet!!!
  Nei, nå skal jeg ha meg en liten luftetur ut:)
  Fortjener det så mye som jeg har jobbet i dag!! HAHAHA! NOT!!!

  SvarSlett
 10. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min, Sila69. Jeg husker at du kommenterte på Toril sin gamle blogg;)) Her inne på blogspot er det flere på vår alder, og det er hyggelig synes jeg. Nå kommer vi alle til å legge ut bilder av den hånden som var poulær på 80-tallet der det stod: "Ikke mobb kameraten min". Hvis du vil være med kan du goole opp symbolene på nettet, og legge de ut på bloggen din du også. Kaia har allerede lagt den ut.

  Takk for det. I det siste har Tyra vært stille når det gjelder meg. Toril og jeg er vel de som denne gang har sluppet lettest unna.

  Bloggklem tilbake fra Gymjenta.

  SvarSlett
 11. Gymjenta: Ja, nå har jeg hengt meg på mobbekampanjen!! Skulle bare mangle at ikke jeg også skulle det!! Ja, koselig at her er mennesker på min alder her inne som man kan få kontakt med via bloggen!!!
  Fint at du slipper unna Tyra nå!!!! Håper det fortsetter både for deg og Toril!!
  Ha ei god natt gymjenta!!
  Så blogges vi kanskje i morra!!

  SvarSlett