mandag 5. oktober 2009

Ønskerepriser og Middagstips;)

Blir lenge mellom hver gang jeg blogger for tiden...men av og til er jo bedre enn ingen ting:)Hverdagen etter min ferietur i Bærum er i gang for fullt! Har forrige uke prøvd å få litt orden på huset med vaskefilla og støvkluten;) Det trengtes virkelig et skippertak! Er så godt om kveldene nå, når jeg vet at huset er rent og tenne masse stearinlys og bare slappe av forran TV;) Forresten, forran TV er ikke så ofte jeg kommer meg til for tiden:( Der er det FOTBALL som spilles HELE TDEN!!!!!- og når man har sønner som ikke kan unnvære en eneste kamp uten å få fullstendig abstinenser mm. så er det ikke så lett... Derfor er det godt at jeg har NettTV på div. kanaler slik at jeg kan få følge med mine program som jeg liker å se. De programmene som jeg følger med på nu er bl.a. Unge mødre, Da damene dro, Jakten på kjærligheten, Robinson og Hellstrøm rydder opp. Disse programmene må jeg ha med meg hver eneste episode av:))
Hvilke TV- program liker dere å se?? Når det gjelder filmer er jeg mest glad i Drama og enkelte Komedier... Forresten, synes TV-kannalene kunne vise mere gamle Norske filmer på TV!! Jeg er så glad i filmer der de gamle gode skuespillerne som Rolv Wesenlund, Leif Juster, Aud Skjønnemann, Karstein Byring og mange flere spiller i!! Synes at den nye generasjonen skal få et innblikk i disse herlige menneskenes prestasjoner, og få se disse filmene og seriene!! ET HINT TIL ALLE TV-KANALER:)))haha!! Når vi er inne på dette med TV og gamle filmer, så må jeg få fortelle dere om min Ønske-reprise nr 1: The vild west (Ville Vesten), eller Familien Machane som den også kaltes:) Kan huske jeg som jente i 11-12 års alderen var skikkelig forelsket i en av heltene i serien, nemmelig Luke Machane!! Han var så uuuutrolig pen:)) Rommet mitt var dekt av plakater av han;) Åh, kan enda huske følelsen...:)) Men uansett, dette var en utrolig bra serie, som jeg har veldig lyst til å se igjen!! Den har bare vært vist denne gangen for mange år siden på de kanalene som jeg har tilgang på, og det er jo dumt, når de viser andre serier i reprise ommatt og ommatt!! Kanskje en gang.......;))Ellers så går dagene sin vante gang. Akkurat nå har jeg ei gryte med Oksesmåstek stående på ovnen for å koke seg mør og god i brunsausen;) Gleeede seg:)) Er egentlig lite oppfinnsom for tiden når det gjelder middagsretter, og har veldig lyst på tips fra dere blogglesere;))??Er det noen av dere som har noen gode rimelige tips til middagsretter?? Blir veldig glad for det;))Får ønske mine bloggvenner en riktig fin ettermiddag:))Bloggklem fra Sila69:)

8 kommentarer:

 1. http://www.matoppskrift.no/

  Mvh mia

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig å lese et nytt blogginnlegg fra deg vennen!:)

  Jeg også husker kjempegodt serien "I ville vesten"!:) Nå ble jeg sentimental når du nevnte den serien. Husker jeg likte han Duan Loken fra den filmen. På 80-tallet kom han ut med en kassett, og selvfølgelig måtte jeg kjøpe den kassetten!:) Jeg savner også de de gode gamle klassikerne på TV'n!

  I helgen har vi feiret mannen min sin bursdag. På lørdag var vi ute og spiste middag på kinarestaurant sammen min mor, og i går hadde vi kaffeselskap av familie og venner!:) Det var kjempekoselig!:)

  Jo, jeg har et godt middagstips til deg. Det er kjempegodt og enkelt. Kjøp en frossen lapskausblanding i butikken.

  Stek opp lapskausblandingen med finskåret kyllingfillet eller kalkunfillet. Krydre etter behov. Ha på litt kickoman.

  Kok gjerne ris til, og tilsett karry i vannet for å få smak på risen.

  Visp har du en enkel middag på 1-2-3!:)

  Ønsker deg en fin mandagskveld videre!:)

  Kjempestor bloggklem fra Hakrilas

  SvarSlett
 3. hei
  jeg husker og ville vesten;).Men så og huset på prærien og silkesvarten,kjempeflotte serier.Satt som klistra foran skjermen når de seriene gikk på tv;).
  hm middagstips,jeg synes laksefilet i folie,krydre med vitløk og annet godt krydder,putt sammen det du liker,brokkoli feks.ha alt i folien og putt det i stekovnen.raskt og kjempegodt

  SvarSlett
 4. Såååååå kost å lese en ny oppdatring fra deg;)) Jeg følger med på jakten på kjærligheten jeg også, og ikke minst da damene dro.

  Jeg også tenner masse stearinlys om høsten. Hver kveld tenner jeg stearinlys. Det er koselig når det er mørkt ute;)) Jeg tror vi nordmenn er blitt mye flinkere til å gjøre det koselig med stearinlys særlig på høsten enn tidligere.

  Du nevner disse gode gamle tvseriene. Jeg samlet på alt av stoff av Luke fra ukeblader. Mamma fant nok masse tomme hull i bladene sine fordi jeg gikk besjerk med saksen. Han var en skikkelig kjekkas;))

  Huset på prærien husker jeg også. Det var koselig når TV3 sendte episodene i reprise for noen år tilbake.

  Ha en fin dag Sila69;))

  Stor bloggklem fra Elmarora

  SvarSlett
 5. Først vil jeg si du har en koselig og fin blogg. Nå er jeg blitt helt avhengig av å lese bloggen din:)

  Det er visse tvprogram jeg er avhengig av å se på høsten. Det er Jakten på kjærligheten, Robinson, X faktor, Beat for beat og Skal vi danse.

  Snakk om å komme i retrostemning her:) Husker du ikke Elmarora at vi hadde en utklippsbok der vi limte inn bilder av Luke Machane. For min del hadde jeg flere skrivebøker stappende full med utklippsbilder av Luke:) Det var tider det.

  Jeg synes det er artig å se tvserien Gyldne tider. Det er artig å høre hvordan det går med våre ungdomshelter:)

  Et enkelt og lett mattips for travle mødre som oss. Hvis du skal lage spagetti til middag bli jeg lei de sausene du får kjøpt på butikken. Jeg lager min egen blanding for å ha over kjøttdeigen.

  Jeg steker kjøttdeig. Kutter opp paprika, litt løk, små maisterninger som jeg steker sammen kjøttdeigen. Etterpå tar jeg litt lettrømme og blander inn i det jeg har stekt og litt tomatpurre og blander sammen. Dette kan du servere til spagettien.

  Nå har du middag for nesten hele uka her:)

  Ønsker deg en fin dag:)

  SvarSlett
 6. Nok en trivelig oppdatering som alltid fra deg Sila69:) Jeg har ikke hatt tid til å være på nettet i helgen.

  I går var jeg på konferranse på en ny jobb jeg har søkt på. Jeg måtte følge vår yngste sønn til tannlegen. Det gikk så fint:) Null hull:)

  Jeg tror de fleste av Norges befolkning må se Jakten på kjærligheten. Det er et trivelig program:) Jeg føler jeg blir kjent med kandidatene som er med siden vi følger dem så tett.

  Det som var det store sjekkeprogrammet i vår tid var vel Reisesjekken. Det måtte jeg følge med på hver eneste gang.

  Noen av dere som husker serien Mot Alle Vindar? Det var en serie jeg fulgte med på i tillegg til I Ville Vesten:)

  Det er artig å mimre over gamle serier som vi husker godt:)

  Nå ble jeg sulten av oksesmåsteken din:P Jeg er lite oppfinnsom selv når det gjelder å finne på middagsmat. Når ungene kommer hjem fra skolen, gjør de lekser. Om ettermiddagen bærer det rett på trening for dem. Hos oss er det mannen min som er den store kokken:) Han elsker å brillijere på kjøkkenet, og han har mye bedre fantasi enn hva jeg har.

  Jeg skal tenke igjennom et lite tips til deg.

  Ha en fin dag Sila69:)

  Stor bloggklem fra Mona

  SvarSlett
 7. Det var hyggelig å lese siste nytt fra deg Sila69;=) Du har en tvers igjennom fin og hyggelig blogg;=)

  Jeg blogger heller ikke så ofte, men blogger når jeg selv føler for å blogge.

  Jeg liker heller ikke fotball på TV'n. Nå har vi en TV til hvor mannen min og junior kan se fotball når de selv måtte ønske.

  Jeg er avhengig av å se på X-Faktor, Jakten På Kjærligheten, Skal Vi Danse og God Kveld Norge. Dette er programmer jeg må ha med meg.

  Det var mange fine og gode filmer som gikk på TV på 70- og 80-tallet. De fleste filmene er blitt nevnt av de som har skrevet før meg. Jeg bare støtter meg til alle sammen, for jeg er så enig med dere alle sammen;=)

  The Wild West måtte jeg få med meg hver eneste episode av. Hvis telefonen ringte og spurte etter meg der og da hadde jeg nesten ikke tid til å prate med vedkommende i telefonen. Luke Machane var en stor kjekkas;=) Jeg tror han fikk mange unge pikehjerter til å banke fort hver onsdagaskveld.

  Håper du har det bra Sila69? Jeg ønsker deg en fin onsdagskveld, og en super uke videre;=)

  Stor bloggklem fra Catzy

  SvarSlett
 8. Kjære dere:)
  Tusen takk for alle gode middagstipsene dere har gitt meg her alle sammen:))
  Jeg skal prøve dem alle sammen etterhvert:)
  Jeg har det bare fint for tiden, og koselig at dere ser ut til å ha det bra også!
  Så gøy at det var flere av dere som likte Ville vesten like godt som jeg!! Vi får håpe på reprise snart...
  Ønsker dere en riktig fin Torsdag!!
  Bloggklem fra Sila69.

  SvarSlett