fredag 18. september 2009

Heia kjære bloggvenner:)
Ja, det blir en stund mellom hver gang jeg blogger nå, men blir nok bedre tider etter hvert iløpet av høsten:)
For ca en uke siden reiste jeg til Bærum for å overvære komfirmasjonen til min kjære tantegutt Sondre. Jeg hjalp min søster å bake kaker til dagen, og lørdag den 12 ble han konfirmert i et strålende vær i ei nydelig kirke i Bærum!! Konfirmasjonsgudstjenesten var utrolig flott! Den ble styrt av konfirmantene selv med korsang og annen opptreden!! Føltes som å være på en konsert eller revy på et vis, og sånn synes jeg det burde være når flere ungdommer er tilstede og det er demmes dag!! Her har kirkene i Bodø mye å lære...
Ellers har jeg bare kost meg her nede! Jeg har vandret på handelssenteret på Bærumsverk flere ganger, og der er det utrolig koselig!!!! Er så herlig med disse gamle, små butikkene de har der nede, sjokoladefabrikken ikke minst;)
I dag har jeg faktisk bursdag... 40 år... Hjelp!! som jeg sier til ungene, så blir jeg egentlig TRETTITI:) Høres mye bedre ut! Uff, årene har gått så alt for fort..er så rart at jeg har blitt så gammel så fort...Store barn har jeg fått også...De vokser jo så alt for fort, og man glemmer av seg selv, at årene går på meg også, og VIPS.. Så er jeg altså 40 år:) Har fått mange koselige meldinger både på tekst og facebook.. og flere hyggelige telefoner.. Tusen takk!! Så utrolig koselig at dere husker på meg alle sammen:))
På søndag skal jeg reise hjem igjen... Jeg gleder meg veldig til¨å se de 3 barna mine igjen, og gi dem en god klem;) Jeg gleder meg også veldig til å kose og klemme mine 2 herlige katter( Hjørdis og Haldor) igjen, de gleder seg sikkert veldig til ho mor kommer hjem, de er jo ikke vant til at ho mor reiser ifra dem stakkar, og skjønner sikkert ikke noen ting, nå nor ho mor er borte, og det er bare tørrfor på menyen og ikke den daglige fisken som ho mor bruker å koke...;)
En annen ting jeg gleder meg til, og nesten ikke kan vente til, er å besøke min nye lille TANTEGUTT (Mats) som kom til verden i går (den 17 sept.) Han blee født på Nordlands sykehuset i Bodø og er en velskapt liten snusk... ER DET RART JEG GLEDER MEG??? Tenk, et nytt lite liv som jeg skaal få lov til å bli kjent med, og følge opp hele veien!! Og kose med så ofte jeg vil... Lille Tora som snart er 3 år er nok ei stolt lita storesøster nå;) Så, Stig (min bror) og Benedicte: GRATULERER SÅ MASSE MED LILLEGUTTEN!!!
Nå skaal jeg gå ut i haven og nyte solen og det gode været:) Hører at det regner no voldsomt i Bodø, så man må nyte det mens man kan:)
Vil ønske dere alle en riktig fin dag, og TUSEN TAKK til dere som har sendt meg hilsen på dagen min;))

11 kommentarer:

 1. Kakekjerringa: Tuuusen takk:))

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig med nytt blogginnlegg fra deg!:) Kjempekoselig å lese hva du har gjort mens du var i Bärum (sorry svensk tastatur uten våre bokstaver). Jeg håper du kom deg velberget hjem fra Bärum!:) Vi befinner oss ennå i Sverige, og vi har det kjempebra!:) Det vil komme videobloggsammendrag og bilder etter hvert i uken som kommer!:) Önsker deg en kjempefin söndag!:) Stor bloggklem fra Toril

  SvarSlett
 3. Såååå gøy å lese ny oppdatering fra deg;)) Det ser ut som om du har hatt det koselig hos din søster i Bærum;)) Jeg håper du hadde en fin fødselsdag, og en fin feiring sammen søsteren din og familien hennes;))

  Eldstemann til oss skal konfirmeres i september 2010, og han skal på leir. Han gleder seg veldig;)) Det er rart å tenke på at han er blitt så stor. Jeg tror jeg alltid kommer til å bli hønemor for barna mine samme hvor gamle de blir;))

  Gratulerer så mye som tante;)) Jeg synes det er stas å være tante, og jeg koser meg masse med nevøene og niesene mine;)) Alle søsknene mine har barn, og både søsteren og broren til min mann har barn.

  Jeg ønsker deg en superfin tirsdag;))

  Stor klem fra Gymjenta

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Tusen takk for en koselig hilsen på bloggen min:) Det satte jeg stor pris på. Det er koselig å komme i kontakt med bloggere på sin egen alder, og her inne på blogspot har jeg funnet mange interessante blogger som jeg liker og lese. Derav der din blogg en av dem:)

  Grattis så mye med dagen som var nå nylig:) Jeg håper du hadde en fin feiring.

  Koselig å lese fra ferien din i Bærum:)

  SvarSlett
 6. Sv: Takker for hyggelig hilsen på bloggen min for leden dag;=) Vi som har abyssinere mener katterasen kan ikke beskrives, men den må oppleves live. De er små klovner som forstår veldig mye, og de er typisk katt som passer best til familier med barn.

  Ønsker deg og dine en fin og god helg;=)

  Stor bloggklem fra Catzy

  SvarSlett
 7. Kult å se deg tilbake på bloggen igjen Sila69:-) Du har hatt det fint hos søsteren din ser jeg. Gratulerer så mye som tante :-) Det må vel være en stor opplevelse! Broren min er yngre enn meg. Han er samboer. Men det er ennå ikke kommet noen baby. Jeg gleder meg til den dagen jeg får oppleve å bli tante. Gjett om jeg skal skjemme dem bort?

  Ha en fin helg:-)

  Bloggklem fra Linn

  SvarSlett
 8. Legger inn gratulasjonshilsenen din på nytt igjen jeg:) Forsinket gratulasjon med den store dagen din:) Jeg håper du hadde en fin bursdag:)

  Stor bloggklem fra Mona

  SvarSlett
 9. Koselig blogg du har:) Håper det er greit at jeg legger deg til som følger? Jeg er på utkikk etter katteinteresserte blogger. Og kom bort i bloggen din:)

  SvarSlett
 10. Stikker innom for å ønske deg og dine en riktig god fredag, og en superfin helg;=)

  Stor bloggklem fra Catzy

  SvarSlett