torsdag 19. november 2009

Snakk i natten:)


Ja, nå er det igjen ei god stund siden jeg blogget sist, så nå tenkte jeg at det var på tide med et lite livstegn fra meg:))

Her går alt bare fint med både barna og meg! Eldste gutten er på sin første russefest i kveld. Han var med godt mot når han dro ut døra her i 23 tida i kveld med min sminke i lomma og 6 pils i handa!! Uff, ho mor e nu ikke så glad for de pilsa da, men sånn e det vel bare å være ung!!! (Sminken min skulle han bruke til å lage seg bart for å være David Beckham i kveld, da de alle skulle kle seg ut:)) -og Beckham e nok hans store idol ja, og det har det vært siden han var liten..) Kvelden blir sikkert veldig gøy kan jeg tenke meg...

Tenk dere, det er ikke lenge til den beste tida i året kommer... Tida går så fort, og snart er det advent også kommerr jula... Den koselige jula med juletre, god mat, godteri, kaker og masse koselige filmer på TV!! Åh, gleder meg så til alle Nissene mine innvaderer stua mi igjen, og selv om jeg hvert år synes at det kanskje er nok av dem her inne hver jul, så blir det som regel en ny som dukker opp som aldri har vært her før...Rart det der:))

Er så koselig å gå i butikkene nå. De er full av juleting, og FINE NISSER!!! Hvis det er en nisse med nydelige klær og et ordentlig fint ansikt med uttrykk som virker naturlig der, ja da er det akkurat som han står å roper på akkurat meg for å fortelle at han ønsker at jeg skal kjøpe han... og det er veldig vanskelig å si nei til en som er så fin... Prøver, men kjenner meg selv såpass godt at jeg vet at en gang iløpet av adventstiden så blir jeg til å gi etter for presset!! Haha;))

Julegavene er jeg også godt igang med... Har nok enda mange igjen, men må vel prøve å bli ferdig med dem i god tid slik at det ikke blir stress!


Iløpet av helga skal jeg få hengt opp vintergardinene mine her i stua, de er rød, så bare med dem blir det jo litt julestemning...også er det snart på tide å finne frem alle jule- cd mine, sånn at det mlir litt koselig musikk her etterhvert..Åh, kjenner at jeg gleder meg veldig!!


I morgen skal jeg passe min lille Nevø som bare er 2 mnd i noen timer mens moren er i byen for å handle julegaver også skal hun til frisøren!! Åh, det blir bare sååå koselig!!! Da skal ho tante bare kos med han lille Mats, og kanskje triller vi en liten tur ut i vogna...


Nå er klokka snart 00.30, og det er på tide å finne senga. Puse-Haldor går rundt meg her og bare venter på at mor skal gå å legge seg:))


Vi snakkes dere!! Ha ei god natt og en fin Fredag:))

7 kommentarer:

 1. Huff a meg som jeg gruer meg til ungene våre kommer ti den festealderen. Jeg kommer til å være livredd. Det går jo bra for andre ungdommer. Det er vel slik vi foreldre er. En gang foreldre, alltid foreldre. Det var mamma og pappa da sønnen vår ble født. De passet på at jeg måtte gjøre alt riktig med sønnen vår. Skulle nesten tro det var deres sønn.

  Haha;)) Jeg synes jeg ser ham for meg med bart. Backham er nok den store favorittspilleren for sønnen vår på 14 år.

  Jeg skal til byen i morgen å handle noen julegaver. Vi reiser hjem til Trøndelag i julen, og det gleder vi oss til;)) Annet hvert år feirer vi der oppe, og annet hvert år hjemme hos oss sammen svigerforeldrene våre. Julen er noe for seg selv. Jeg gleder meg også til de koselige filmene på TV'n, og ikke minst 3 nøtter til Askepott som jeg MÅ se. Den filmen tror jeg at jeg ikke vokser i fra en gang.

  Jeg hengte opp vintergardinene mine forrige helg. Julegardinene mine skal jeg henge opp 1.advent.

  Jeg har en frøken jeg også som traver over tastaturet her;)) Hun synes vel at det er hun som må få oppmerksomheten i stedet for PC'n;))

  Jeg ønsker deg og dine en fin fredag, og en riktig god helg;))

  Stor bloggklem fra Ofmariel (Elmarora)

  SvarSlett
 2. Fint å høre fra deg igjen;=) Oj, så eldstesønnen din er russ i år. Ja, da er det vel en del russefester han skal på i løpet av året. Håper han hadde det morsomt.

  Jeg håper barna våre venter i hvert fall til de blir 18 år med å feste. Selv var jeg 18 år da jeg var ute på offentlig diskotek for første gang, og jeg var 18 år gammel da jeg smakte min første alkohol. Foreldrene mine var nok engstelige for meg når jeg var ute på byen. Siden jeg bodde flere km utenfor sentrum gikk det ikke busser dit vi bodde om natten. Dermed kjørte jeg bil når vi skulle på byen. Det var like dyrt med taxi den gang som nå.

  Ofmariel sier noe hun. Jeg kommer til å være ganske så nervøs første gang noen av ungene våre skal på fest. Det gikk bra med oss. Da skjønner jeg ikke hvorfor det ikke skulle gå bra med barna våre. Når de er 18 - 19 år er det såpass voksne, eller de bør være voksne.

  Er du mindre redd når sønnen din er ute på byen enn når datteren din er det?

  Tenk neste helg er det 1. søndag i advent;=) Det går fort mot jul nå. Desember er den aller koseligste måneden. Da gleder jeg meg til jul. Jeg elsker å kose opp i huset vårt til jul. Ennå så venter jeg med å henge opp vintergardinene våre til det nærmer seg jul.
  Adventskalendergavene til barna er ferdige, og klar til å puttes i kalenderen.

  Jeg har kjøpt noen få julegaver, og jeg har en del igjen som jeg skal kjøpe litt etter litt.

  Næh, så koselig at du skal passe nevøen din;=) Jeg tenker du kommer til å kose deg masse med ham. 2 måneder da. Jeg koste meg masse da jeg paset min søsters barn;=) De har overnattet hos oss siden de var babyer, og de overnatter fremdeles hos oss. Døtrene til søsteren min er jevngamle med våre barn, og de har stor glede i hverandre.

  Du får ha en fin fredag, og en god helg, Sila69;=)

  Stor bloggklem Catzy

  SvarSlett
 3. Hei på deg :)

  Jeg vet godt hvordan du har det med en myndig sønn i huset.. :) Vanskelig når man ikke lengre kan sette foten ned på ting...
  Eldstekaren min kunne bli svartruss etter 2 år på yrkesrettet,men han valgte å ikke være russ...
  Han fikk lærlingeplass og flyttet til byen,jobbet hardt og festet i helgene...
  Den dag i dag har han fagbrev,er i kongens garde og alt har gått så bra...selv om jeg hele tiden har vært en bekymret hønemor.. ;)

  Nå har jeg en 16 åring som tøyer grenser på hva som er lov og ikke,men vi har et greit forhold,så vi tillater litt,men ikke alt... ;)

  Juletiden gleder jeg meg så utrolig mye til...jeg elsker nisser og skulle ønske jeg kunne feire jul hos mamma hvert år,for der er det overflod av nisser,både store og små.....
  Jeg prøver og få det like bra til,men selvfølgelig blir man aldri helt fornøyd... ;) ;)

  Håper du får en koselig adventstid med barna dine og de du er glad i..... :) :)

  SvarSlett
 4. Kjempekoselig innlegg, Sila!:) Jeg kommer virkelig i julestemning av å lese bloggen din!:) Åhhh!:) Adventstiden er kjempekoselig, og jeg gleder meg til å spille fløyte på julekonsert neste helg sammen et kor. Jeg skal spille på to julesanger!:) I tillegg julekonsert med koret jeg synger i på Luciadagen!:)

  Noen julegaver har jeg kjøpt, men skal gjøre de siste julegaveinnkjøpene neste uke. I desember skal jeg kose meg kjempemasse, bake, pakke inn julegaver og rydde og gjøre det koselig til jul.

  Mannen min og jeg blir hjemme i julen. I år skal min mor feire julaften sammen oss. Jeg skal spille fløyte i kirken julaften. Da kommer jeg i julestemning!:)

  I år må jeg gå til innkjøp av noen nye julenisser. De arvete julenissene fra 1970 må dessvere avlives i år. De har tjent sin misjon.

  Er det ikke moro å være tante? Jeg ble tante da jeg var 14 år, og var den eneste i klassen som ble tante i ung alder. Venninnen mine var litt sjalu på meg, og de syntes jeg var kjempeheldig!:)

  Jeg har passet alle tantebarna mine siden de var noen uker gamle, og til og med har jeg passet dem når de overnattet til oss. Da har jeg kost meg kjempemasse!:) Nå er de tre eldste tantebarna mine voksne, mens min yngste nevø er 13 år, og går i 8 klasse på ungdomsskolen.

  Våre puser ligger som noen slakt her og slapper av, men sikkert som pengene i banken er at de får en villmannsøkt før vi legger oss!:)

  Ha en kjempefin helg, Sila69!:)

  Stor bloggklem fra Miss Sophie

  SvarSlett
 5. Er han rød, blå- eller svartruss? Du kommer kanskje ikke å se så mye til sønnen din i mai da skjønner jeg.

  Jeg husker russefestene våre. Russ er en opplevelse som man bare får en gang i livet, men dessverre så ødelegger mange for seg selv i russetiden at de drikker seg fra sans og samling. Kanskje de blir syke, og eksamen blir ødelagt. Eksamen skulle blitt lagt før russetiden, slik at russetiden var noe de feiret etterpå.

  Jo, takk du. Jeg kjenner til idolet David Backham. Vår eldste sønn er fan av ham, og mannen min må bare ikke si noe galt om David, for da får han vite hvor skapet skal stå! Våre to yngste er vel litt preget av storebror, for de har stort sett de samme fotballidolene som ham.

  Jeg hengte opp vintergardinene tidligere i november. Nå er de ikke utpreget julegardiner, men vi bruker dem som vintergardiner.

  Hvor har denne høsten blitt av? Neste helg er det fire uker til jul. Vi kjøpte mange julegaver da vi var på Kreta i sommer, og jeg har det meste i boks. De julegavene som skal sendes hjem til Kristiansund er jeg ferdig med. De må jo sendes tidlig i desember for å komme fram.

  Når jeg shoper i førjulspyntete butikker, kommer jeg alltid hjem med ny julepynt f.eks en nisse av ett eller annet slag. Jeg liker nissefigurer som ser ekte ut.

  Nå elsker jeg å pynte i huset til jul. Jeg er ikke slik som Gjertrud i "The Julekalender", for det blir for overdådig, men jeg pynter og koser opp i huset litt etter litt. Nå er jeg jo arbeidssøkende, og hjemmeværende på dagtid. Det betyr at jeg bare kan kose meg når det blir desember. Jeg skulle ønske det hadde kommet snø. Det setter en ekstra spiss på julestemningen synes jeg.

  Jeg håper du har hatt en fin dag med nevøen din Sila69? Jo, jeg forstår at du kommer til å kose det med ham:) Når vi har paset våre nieser og nevøer som vi er tante og onkel til har jeg kost meg glugg i hjel:)

  Ha en fin helg Sila:)

  Bloggklem fra Mona Elisabeth

  SvarSlett
 6. Takk og lov for at våre tvillingdøtre ennå er alt for ung til å feste. Jeg tror jeg gir dem festforbud til de er 20 år gamle:) Haha:) Det hører med til alderen og russetiden å dra på fest. Jeg kommer garantert til å ligge våken om natten når døtrene våre skal på fest. Festet jo selv da jeg var like gammel, men det er den økende volden i samfunnet som bekymrer meg mest.

  Mine foreldre var nok urolige for meg også da jeg var ute på fest. De var mer urolige for søsteren min og meg enn hva de var for broren vår. Kanskje fordi han er gutt?

  Nå er det jo under en uke til 1.advent. Er det virkelig ett år siden det var jul? Ja det er nok det når jeg tenker etter.

  Jeg gleder meg til desember, for da er det håndball VM. Som en håndballgal dame må jeg ha med meg hver eneste kamp som Norge spiller:) Familie og venner vet hvor de finner meg de ukene VM varer.

  Mange av julegavne er allerede ferdig. Nå skal jeg begynne å kose meg med å skrive julekort, pakke inn julegaver, bake, rydde og lage fin og hyggelig julestemning:)

  En kollega av meg er forhandler av "Party Light". Der falt jeg for fristelsen for å kjøpe meg nye og fine advent og julelys. Jeg kjøpte flere julegaver da jeg var på lysparty som kollegaen min hadde. Jeg anbefaler dere å dra på et slikt party hvis dere kjenner noen som driver på med det.

  Du får ha en fin uke Sila69:) Det er bestandig koselig å lese bloggen din.

  Bloggklem fra Irenesola

  SvarSlett
 7. ÅÅÅÅkoslig med nytt innlegg fra deg.
  Ja nå er det snart advent,inrømmer at jeg har tyvstarta hehe.idsag vaske jeg soverommet og hengte opp nye gardiner,så måtte jeg pybte litt.Imorgen skal min samboer male ferdig kjøkken,da blir det nytt kjøkken til jul jippiiiiiiiiiiiii;).
  Adventstiden er koslig,da setter jef fram og småpynter med nisser helt fram til lillejulaften :).
  hehe husker da jeg fylte 18år,stolt som en hane for jeg på min første resturangbesøk,for da fikk jeg kjøpe vin.Vet du hvaaaa?.Jeg ble nektet,for jeg var ikke 18år sa de.hvaaaaaaaaaaa sa jeg har da 18årsdag idag,og jeg måtte hjem å hente legitimasjon.men da fikk jeg ett gratis glass vin.ler enda når jeg tenker på det hehe.
  ønsker deg en fortsatt fin mandag
  stoooooooooooooor bloggklem fra susie;))

  SvarSlett