mandag 23. november 2009

Om sjokolade og sånn...I dag har det vært en dag der lite har blitt gjort egentlig...


I morrest kl 09.00 dro jeg til et kjøpesenter her i byen, der jeg fikk handlet meg litt julegaver. Jeg startet turen min med morrakaffe på kafeen der, og fikk med meg siste mytt i avisa. Det er ganske koseelig å sitte sånn å bare slappe av, og se på at andre mennesker stresser rundt fra den ene plassen, til den andre opplastet med bæreposer:) Men etter siste slurk kaffe, så var det jo min tur da... Men men.. fikk jo gjort unna ganske mange julegaver på et par timer!:))


Etter at jeg kom hjem hadde jeg en koselig prat med min kjære blogg-veninne Hakrrilas:)) Alltid trivelig når du slår på tråden, og skravla går i ett på oss begge 2:))


Så har jeg laget middag, og spist meg så alt for mett på Gryterett...


Om en times tid nå, så er det atter Jakten på Kjærligheten. Det nærmer seg slutten nå, så det blir jo spennende å se hvem som blir sittende igjen til slutt som den siste frieren. Nå kan det jo se ut som at en av gutta kan bli sittende igjen uten friere i kveld stakkar, men for hans del, så håper jeg jo ikke at det skjer!


Mmmmh, tenk å kunne kost seg med sjokolade nu i kveld til TVn!!! Men, nå har jo jeg vært så flink å ikke spist noe søtsaker på over 10 uka!!!!! Og hadde bestemt meg for at det skulle jeg heller ikke gjøre for til jul... Det har gått så bra hele tiden, og det har ikke vært så stort savn heller, FØR I DAG!!!!! Å herrefred kor lyst æ har på Sjokolade nu!!! Går dette bra, så går alt bra tenker jeg nå:( Kunne jo selvfølgelig bare skeiet ut, men da er jeg redd for at det fort kan bli en vane, og nå når jeg har vært så flink... Nei, jeg må nok prøve å være like steil som jeg har vært...


Lurer på hva det er med sjokolade, som kan få meg til å få så brålyst på det, og så sitter suget etter den der resten av den dagen, om ikke lengre?? Ja, noen er jo tom. Sjokoholikere...!!! Jeg blir vel å telle sjokoladeplater hvis jeg får problemer med sovingen i kveld, og sikkert drømme om det også:(


Vil også i dette innlegget takke for de koselige kommentarene dere har skrevet på det forrige innlegget mitt;) Alltig trivelig å høre fra dere!!!


Dere får ha en riktig fin kveld alle sammen, så snakkes vi:)))

5 kommentarer:

 1. Det var kjempekoselig å prate med deg også i dag Sila69!:) Du er alltid så sprudlende å prate med, og skikkelig humørjente!:) Jeg setter kjempestor pris på deg, Sila69!:)

  Kjempekoselig dag du har hatt i dag da!:) Det er kjempekoselig å bare kose seg på en kafé, og å se på mennesker!:) Jeg synes det er kjempekoselig å treffe venninner for å ta en tur på kafé for å sitte å prate og kose seg!:) Stakkars de som må stresse i førjulstiden. Det er tiden som jeg er opptatt å nyte tiden fullt ut!:)

  Wow! Du er kjempeflink som ikke har spist sjokolade på over 10 uker!:)

  Jeg har faktisk også holdt meg vekk fra sjokolade midt i uka i ca to måneder, og målet mitt er helt fram til jul!

  Det kan være det er mangel på et eller annet som gjør at vi plutselig får lyst på sjokolade. Du er nok neppe alene om å plutselig få lyst på sjokoloade helt plutselig. Dette gjelder vel alle sammen!:) Noen er nok mer avhengig av sjokoloade enn andre samme som noen er avhengig av å drikke Coca Cola.

  Jeg synes alltid at det er kjempekoselig å lese bloggen din, og jeg blir kjempegodt humør av å lese den!:)

  Jeg fikk ikke sett "Jakten på kjærligheten" i kveld, fordi jeg var og øvde fløyte sammen et kor som skal synge på julekonsert på søndag. Derimot "71 grader nod" ser jeg slutten på nå.

  Ha ei kjempefin uke videre, Sila69!:)

  Kjempestor bloggklem fra Hakrilas

  SvarSlett
 2. Jeg skal ha en slik dag på torsdag etter fysioterpitimen min;)) Da skal jeg til sentrum for å shope julegaver. Da er det alltid fast at jeg treffer noen venninner av meg, vi går på kafé, og koser oss med en god kopp kaffe;))

  Jeg har satt meg opp liste for hva jeg skal kjøpe av julegaver. Jeg har egentlig kjøpt noen julegaver nå og da gjennom hele høsten. Det er godt å være ferdig med julegavene i god tid.

  Siden vi skal opp til Trøndelag i år, trenger jeg ikke bake så mye. Selvsag litt baking blir det. Vi blir hjemme i Trøndelag helt fram til 1.nyttårsdag. Vi skal likevel ha juletre, men det pynter vi 21.12 for å få litt jul på forhånd.

  Hakrilas er ei herlig kjempejente! Gled deg til du skal møte henne. Det er dame som er fullt av godt humør. Humøret hennes smitter over på alle andre;)) Jeg er så glad i Hakrilas at jeg kan ikke få beskrevet henne nok med ord. Jeg har i likhet med Mona Elisabeth og Irene kjent Hakrilas siden vi gikk på gymnaset og folkehøgskole sammen. Kontakten var der allerede fra dag nr.1. Jeg må innrømme at jeg savner Hakrilas fælt mange ganger her jeg sitter 52 mil unna. Nå håper jeg dere to får æren av å treffe hverandre;))

  Jeg fikk dårlig samvittighet gitt når jeg leser at du og Hakrilas har greid å holde dere unna sjokolade i midt i uka. Alle mennesker tror jeg får et sjokoladekcick hvor vi må ha sjokolade sånn helt plutselig. Da hjelper det lite om det er tirsdag eller lørdag. Jeg tror ikke en er sjokoholiker om vi spiser en sjokolade på en onsdag. Dersom vi spiste sjokolade hver dag, og hadde abstineser en dag vi ikke spiste sjokolade hadde vi kunne kaldt det sjokolholiker.

  Hakrilas nevner før meg om at mange er avhengige av coca cola. Det forteller sønnen min også. Han forteller at mange av hans klassekamerater på skolen må ha cola hver eneste dag. Det er forsket på at folk kan bli avhengige av cola. Slik er det med kaffe også. Vi blir avhengig av både kaffe og røyk. Jeg har dessverre lasten å røyke, og jeg drikker kaffe.

  Jeg ønsker deg og familien din en fin og god tirsdag;))

  Stor bloggklem fra Ofmariel

  SvarSlett
 3. Du din fristerinne:) Nå fikk jeg lyst på sjokolade. Jeg skal ærlig å være den første til å innrømme at jeg er en sjokolademons:) Det er hardt å holde seg unna sjokolade midt i uka, men som foreldre til unger i 7 - 14 års alder må jeg være hard, og et godt forbilde for dem. Det er vel smaken som gjør at vi kjenner vann i munnen når vi ser hyllene i butikken med de deilige utvalget av sjokolade.

  Nå når jeg er arbeidssøkende og ikke har jobb, har jeg fått gjort unna mye av julegaveinnkjøpet.

  I dag var jeg i byen, og jeg fikk gjort ferdig noen julegaver. Kafébesøk er noe jeg gjør hver gang jeg er i byen, enten alene, med familien eller møter venner. Gatene i sentrum er så nydelig opplyst med julelys, og det lyser pent opp.

  Noen av julegavene skal sendes til familie og venner, og disse julegavene er jeg ferdige med. I dag har jeg pakket dem inn, og de skal vi få sendt av gårde i helgen.

  I dag har jeg vasket skap og skuffer på kjøkkenet og badet. Siden jeg ikke har noen jobb nå, har jeg god tid til å gjøre det koselig for familien hjemme. På lørdag skal vi henge opp julegardiner på stuen og kjøkkenet, og ikke minst det som er viktigst med advent finne frem de 7 armede adventsstkaen og adventsstjerna. Som det lyser opp når disse blir satt opp, og det er vemodig å ta dem ned etter jul, for det blir jo så mørkt.

  Håper du har hatt en fin dag i dag, Sila69:)

  Ha en fin ettermiddag:)

  Bloggklem fra Mona Elisabeth

  SvarSlett
 4. Så hyggelig det er å åpne bloggen sin før middag, og se bloggoppdateringer fra deg og de andre bloggvennene våre:) Bloggen din oser av kos og hygge.

  Jeg har nok ikke kjøpt så veldig mange julegaver ennå. Lørdag skal jeg på julegaveinnkjøp.

  Søndag 1.advent er det tradisjon at vi drar på Torvet i Trondheim sammen med tvillingdøtrene våre for å se på at juletreet tennes.

  Det blir ikke så mye rundvask hos oss. I sommer pusset vi opp stuen vår, og nå er vi nettopp ferdig med oppussing av badet. Det eneste som gjenstår er å gjøre skikkelig rent til jul. For meg vil det si å ta en grundig helgerengjøring.

  For første gang på 3 år har jeg fri julaften fra jobb, og jeg gleder meg til å kose meg hjemme sammen barna, se 3 nøtter til Askepott og Disneyfilmene på TV'n. I år kommer broren min og hans familie til oss på julaften. Søsteren min og hennes familie skal være til mamma og pappa.

  1.juledag har vi en tradisjon på å spise julefrokost/lunch hjemme hos mamma og pappa alle sammen.

  Jeg følger også med Jakten på kjærligheten. Det var spennende i går. Jeg synes synd på den bonden hvor det er så mye uenighet og krangling. Det kan neppe være morsomt å se opptaket i ettertid når han vet hvordan det gikk.

  Mandager er det også 71 grader nord. For noen utfordringer deltakerne får. De må være fysisk og psyksik sterke for å være med der. Det hjelper nok neppe å trene håndball 2 ganger i uken der nei. Med min høydeskrekk hadde det aldri gått bra.

  Jeg blir med deg i sjokolademonsklubben jeg:) Sjokolade er farlig godt ja, men jeg prøver å holde meg unna på ukedagene. Det er ikke lett. Hos meg går det bra i 3 - 4 uker før jeg sprekker. Må ha det, bare må ha det:)

  Take care Sila69:)

  Bloggklem Irenesola

  SvarSlett
 5. Der var det jammen et blogginnlegg fra deg også, Sila69;=) Koselig;=)

  Ja, nå er det 30.11, og i morgen er det det 1.advent. I dag har jeg fri fra jobben, og jeg har hengt opp julekalenderen til barna i gangen. Alle adventsgavene henger på nå. Det er moro å se spenningen i øynene til barna når de står opp. De piler bort til kalenderen og finner adventspakken sin;=) Spenningen lyser i øyenene deres;=)

  Det ble lyst og trivelig etter vi hang opp adventsstjernen i stuevinduene og i kjøkkenvinduet;=) Jeg elsker advetnstiden og alt med den.

  På lørdag var vi i byen og handlet julegaver. Nå er vi ferdige med alle julegavene. I går var vi og så på julegranen som ble tent ved kjøpesenteret der vi bor. Skolekorpset spilte, og skolekoret sang. Etterpå måtte jeg dra av gårde for å være med koret jeg synger i å synge på julekonsert i kirken. Det kom så mye publikum at de måtte åpne galleriet i kirken for å få plass. Konserten gikk supert;=) Vi i koret er veldig fornøyde.

  Jeg kjenner til problemet med å få lyst på sjokolade midt i uken. Spesielt før mensen. Dette tror jeg er helt normalt hos de fleste av oss. Nå prøver jeg også hardt å holde meg unna snop på ukedagene, fordi jeg vil være et godt forbilde for barnas matvaner. Det er ikke lett. Like før jeg venter mensen kjenner jeg søtbehov.

  Jeg ønsker deg en fin mandag og en superfin uke Silavennen;=)

  Stor klem fra Catzy

  SvarSlett