torsdag 17. desember 2009

Ikke så lenge igjen nå....


Da har jeg tatt juleferie fra alt som heter skole;) Dvs, jeg har en masse arbeid å gjøre i julen, men det må vente til julefreden har senket seg, og juledagene kommer!

Akkurat nå har jeg en svææær rundstykke deig stående til heving, og snart skal jeg trille ut rubdt 140 rundstykker:)) Vi må vel ha rundstykker nok i jula da! Men, så er det også det vi spiser mest av da...

I helga er det husvask som står for døren.... Får ta rom for rom, så må jeg vel tilslutt bli ferdig;)

Skal også lage kokosboller, de med skum inni og sjokoladetrekk over...mmm, de er kjempe gode, og de liker vi alle her i huset:))

Har store planer om at på tirsdag så er jeg ferdig med alt i huset, og juletreet er kommet inn, og står bare og venter på å bli pyntet på onsdags formiddag:) Det er ikke lillejulaften uten at det lukter lammerull som kokes på ovnen, og masse hjemmelaget eggesalat i kjøleskapet sammen med en kjempegod waldorflignende salat også, mmm herlig!! Kommer vel til å komme trillende på skola over jul pga. all maten!haha;)

Jeg er heller ikke ferdig med julegavene... De får jeg ta sånn innimellom alt styret, for trenger nok noen timer i buttikker også ja!! Uff, mye stress, men gleder meg veldi til jul med gavene, maten og alt julen bringer med seg.'

På julaften skal jeg og barna være hjemme her og spise middag, og på sein-ettermiddagen drar vi til mine foreldre og drikker kaffe, og åpner de gavene som er der. Broren min m samboer er der også, og de har jo lille Even som er 5 år. Det som også er jul for meg er å være med på, og se på at Even åpner gavene sine. Det er så gøy og se på hvor glad han blir for alt, og se på hvor spent han er på om det kommer en nisse til han eller ikke;)) Mine barn er jo blitt så stor, at den spenningen de engang hadde på julaften er nok blitt svakere etterhvert som årene har gått, noe som da er helt normalt. Etter besøket hos mamma og pappa drar vi hjem igjen og åpner de gavene vi har under vårt tre i ro og mak, med ei deilig juleøl til;) Koselig!

Nei, nå må jeg gå å bake ut alle rundstykkene;)

Vi blogges:)

24 kommentarer:

 1. Målet mitt er også å være ferdig på tirsdag med absolutt alt! Lillejulaften skal jeg kose meg og slappe av. I helgen skal jeg være helt ferdig med husvasken, og siste rest av bakingen.

  Juletreet står utenfor døren, og i år kjøpte jeg furu. Julaften skal vi feire hjemme hos oss selv, og mamma og pappa kommer til oss for å feire:) Vi pleier å spise ribbe på julaften. Jeg gleder meg til årets første ribbemiddag:) Nam, nam:P

  Naboen vår pleier å være julenisse for oss. Ungene våre har avslørt ham for lenge siden, men de synes det er moro med julenisse. Han er så morsomt, og unge ler av ham:)

  Jeg håper du ikke hadde mareritt om rundstykker i natt da:) Hahaha:D

  Alle hos oss gleder oss masse til jul:)

  Tusen takk for en koselig innlegg fra deg Sila69:) Jeg blir i godt humør av å lese bloggen din:)

  Ønsker deg en fin fredag, og god helg:)

  SvarSlett
 2. Nei det er ikke lenge igjen nå;)) Nå må jeg få skryte av at jeg har juleferie;)) Det er deilig;)) Jeg skal gjøre ferdig alt som har med rengjøring av huset. Vi nærmer oss neste mål med julerengjøringen. Det er deilig;))

  Skrev du ca 140 rundstykker! Oh my God! Den deigen måtte være enormt stor!

  Jeg gleder meg til å reise hjem til foreldrene mine. Abyssinerpuseprinsessen vår skal også få lov til å være med;)) Jeg lar ikke hun få være alene med juletreet, og julepynten. Da vet jeg ikke hvordan jeg finner huset når jeg kommer hjem. I fjor veltet hun juletreet flere ganger fra vi satte det opp til julen var ferdig. Hun klatret trett til topps i juletreet, og satt øverst oppe ved julestjernen og tittet rundt seg.

  Ungene gleder seg masse til å komme til Trøndelag, og det gjør også vi.

  Julaften blir vi hjemme hos mamma og pappa. 1.juledag kommer begge søstrene mine på besøk til mamma og pappa til julelunch, og 2.juledag skal vi ha familiemiddag hjemme hos mamma og pappa. 3.juledag er vi invitert i juleselskap til min eldste søster;))

  Hei, hå nå er det snart jul igjen;)) I kveld skal jeg se X Faktor finalen. Jeg holder en stor knapp på Chackles som vinnere.

  Ha en superfin fredag Sila69;))

  Stooooo bloggklem fra Ofmariel

  SvarSlett
 3. Nå har jeg slik julestemning at du aner ikke:) Spenningen hjemme her er til å føle og ta på, og ungene våre er mer og mer spent dag for dag:)

  Jeg ser fram til vi setter oss på flyet hjem til Kristiansund:) Det skal bli moro å feire jul sammen foreldrene mine. Vi skal være hos foreldrene mine julaften. Vi pleier å spise pinnekjøtt på julaften:) Det er godt:)

  Lillejulaften skal jeg på konferrasne på min gamle jobb jeg hadde. De trenger nye medarbeidere, og hvis lykken skulle falle meg bi, så kan vi være på flyttefot tilbake til Kristiansund til sommeren. Dette vil jeg oppdatere dere mere om i bloggen min når vi har tatt avgjørelsen:)

  Ønsker deg en god helg:)

  Bloggklem fra Mona Elisabeth

  SvarSlett
 4. Tenk 4 dager igjen til jul;=) Nå har jeg juleferie. Mandager har jeg fridager fra jobb, men jeg skal ha avspasering på tirsdag og onsdag.

  Det var koselig å stå opp i dag tidlig å slå på "Julemorgen" på NRK 1. Så mange koselige filmer;=) Jeg kokte en god kopp kakao til barna, og vi satt og så på TV'n sammen.

  Vi er helt ferdige med all julevasken. I dag skal sølvtøy pusses. Mandag skal jeg handle inn mat til julen.

  På julaften kommer mamma og pappa hit til oss. Vi skal ha ribbe til middag, og det skal bli godt. Det er sikkert fordi det er så sjelden at vi spiser ribbe. Jeg tror nok sikkert at vi hadde blitt lei ribbe hvis vi spiste til daglig.

  1.juledag skal vi på lutefiskmiddag til mamma og pappa. Da kommer søsteren min og hennes familie. 2.juledag skal vi på julelunch til søsteren min og familien hennes. Nyttårsaften kommer søsteren min og hennes familie, mamma og pappa på kalkunmiddag til oss;=)

  Det ser ut som du får en koselig julefeiring, Sila69;=) Ingenting er som en koselig familiejul sammen sine kjære som man elsker høyest her i livet;=)

  Ha en fin helg.

  Stor klem fra Catzy

  SvarSlett
 5. Kjempekoselig innlegg, Sila69vennen!:)

  Åhhhh nå er 4 dager igjen til julaften!:) Nå står colakakene i stekeovenen, og kokosmakronene er puttet i kakeboksen.

  I adventsstaken står fire lys og brenner så kjempenydelig!:)

  I morgen skal jeg gjøre ferdig julehandelen, og noen ærender i byen. Så skal jeg ta grundig rengjøring. Mulig juletreet blir pyntet i morgen kveld!:) Jeg vet det er for tidlig, men det er kjempekoselig å få jul litt på forhånd.

  Jeg har juleferie nå, og det er kjempedeilig!:) I går kveld var vi på besøk til min søster og hennes mann. Vi feiret bursdagen hun hadde på fredag.

  Julaften blir det julegrøt kl.12.00. Kl.14.00 skal vi i Nidarosdomen. Min mor skal feire julaften hos oss, og vi gleder oss kjempemasse til å feire sammen henne!:)

  1.juledag skal jeg synge sammen kirkekoret i kirken. 2.juledag har jeg spillejobb i kirken, og om ettermiddagen skal min mor ha julelunch for hele familien!:) Det blir kjempekoselig!:)

  4.juledag skal mannen min synge julekonsert med koret han synger i, og etter konserten er det kurvfest for hele koret med følge!:)

  Nyttårsaften skal vi ha kalkunmiddag for min mor, min søster, hennes mann og min nevø!:) Dette blir en kjempekoselig jul!:)

  Jeg ønsker deg en kjempefin søndag kveld, Silavennen!:) Ta godt vare på deg selv!:9

  Stooooor klem fra Toril

  SvarSlett
 6. Det oser av koselig julestemning på bloggene deres, og det er er så koselig å lese dem. Dere får meg i den julestemningen:) Tusen takk til deg og dere andre:)

  Det aller meste er feridg hjemme hos oss. I går la vi alle teppene våre på gulvet, satte inn bøkene i bokreolen og hang opp det meste av julepynten.

  Jeg har igjen noen få julegaver. De skal jeg kjøpe i morgen. Jeg vet nøyaktig hva jeg skal kjøpe, og hvor jeg finner det.

  Tvillingdøtrene våre begynner juleferien sin i morgen. Da skal de ha kosetime på skolen med julekaker og julebrus. Nå er de i byen sammen et par venninner. De skulle kjøpe noen julegaver.

  Juletreet pynter vi lillejuleaften på ettermiddagen.

  Det ser ut som du får en koselig jul med familien din rundt deg:) Koselig:)

  Her i Trondheim har vi det kaldt. Det er minus 10 grader, men det er perfekt julevær:)

  Jeg ønsker deg og dine en god og fin jul:)

  Stor bloggklem fra Irenesola

  SvarSlett
 7. Da er julaften og helligdagene over for denne gang. Ennå er det jo romjul, og masse tid til å kose seg:)

  Jeg håper at du og familien din har hatt noen fine juledager sammen?

  Selv har jeg hatt en fantastisk jul sammen med ungene mine. 1. og 2. juledag var det familieselskap. I kveld har vi frikveld, og vi skal slappe av hjemme :)

  Ungene drar til pappaen sin på onsdag. De skal være der til 1.nyttårsdag. Jeg begynner på jobb mandag 4.januar. Resten av juleferien min skal jeg kose meg, slappe av og treffe venner, slekt og familie:)

  Jeg ønsker deg og familien din en fin romjul:)

  SvarSlett
 8. Jeg vet både navnet ditt, telefon nummeret ditt, også adressen din oppe i NORD, og neste gang du kaller meg alt mulig stygt, så gå i deg selv.
  Men du er for feig til og sette rette navn når du er rundt på bloggene og slønger med leppene.

  Men jeg vil bare fortelle deg at jeg har ALL info jeg trenger om deg til og levere , og fortelle hvordan du trakasere andre bloggere.
  Du har vært stygg i munnen mot flere bloggere, og tror du bør gå i deg selv,før du uttaler deg om andre. Jeg har en kammerat i Bodø, som jeg lurer på og sende på besøk til deg, og fortelle deg noen sannhetsord.

  SvarSlett
 9. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 10. Tyra! Kommentaren DIN Tyra VAR og ER alvorlig trussel, og det ER og BlIR STRAFFBART! Hadde noen skrevet slike kommentarer på DIN blogg hadde DU skrevet og fortalt hele bloggverden at dette var drapstrussel!

  Når DU synker lavt slik du gjør, og skriver slike kommentarer til Sila69 er det plutselig helt greit? NEI, for slike kommentarer er IKKE greit å skrive! Tenk deg om da menneske!

  Vi har i LIKHET meg DEG og DE som har fortalt deg STYGGE lønghistorer om flere av oss, lov til å fortelle hva VI mener. De som er utsatt for denne mobbingen, trakaseringen og psykiske terroren som DU driver med, har full RETT til å forsvare seg!

  Hva oppnår du med å skrive slike kommentarer? INGENTING verdens ting!

  Du ER anmeldt, Tyra. Sila69 kommer til å la kommentaren stå! Hvis advokatene til DE som har anmeldt deg ønsker å se beviser på hvordan DU oppfører deg rundt om på blogger, vil de fornærmede henvise bl.a til Sila69 sin blogg for å danne seg et bilde av deg. Retten VIL deretter se beviset på hvordan DU truer andre uskyldige bloggere helt UTEN grunn!

  Sila69! Vær så snill å IKKE slett kommentaren fra Tyra! Den vil komme MEGET godt med som bevis MOT Tyra i en rettssak! Denne kommentaren kommer hun seg IKKE unna!

  Holder du, Tyra deg til din EGEN blogg, og blogger om deg og ditt, så slipper du å lese negative kommentarer om deg. Da skal du være TRYGG på at du får være i fred! Det er når DU sjikanerer, mobber og trakaserer med dine ondskapsfulle løgner og oppdiktede historer om folk du IKKE kjenner som fører til at VI skriver det VI mener om dette!

  Sila69, vennen! Du har min søtte hele veien!

  Stor klem fra Catzy

  SvarSlett
 11. Tyra, nå får du ta deg sammen her! Den trusselen du skrev på bloggen til Sila69 går langt over streken! Nå har du greid å få meg fly forbanna og rasende.

  Hva slags oppdragelse har det damemennesket der? Jeg har aldri til dags dato opplevd en voksen dame på snar 50 år med en slik oppførsel!

  Jeg er dypt sjokkert over den barnslige nettoppførselen hun viser på sin egen blogg, og trusselkommentaren hun skrev på bloggen til Sila69!

  Den som nå er blitt truet er Sila69! Jeg trodde aldri jeg skulle få oppleve å lese med mine egne øyne at en uskyldig person som skriver sine meninger blir truet offentlig på nettet! Huff!

  Du har også min støtte kjære Sila69! Jeg svikter deg ikke!

  Bloggklem Grynet

  SvarSlett
 12. Jada, denne kommentaren fra Tyra skal få stå, for min egen interresses skyld!! Ho skal bli annmeldt av mæ også, vær du trygg!!

  SvarSlett
 13. Det der var det verste jeg har sett! Forb... kj....

  Tenk å true deg som ikke har gjort noe galt! Det virker for meg som om Tyra er den eneste som kan rope "ulv, ulv og ulv". Hun kan sitte på bloggen sin og dikte opp den ene usannheten etter den andre.

  Tyra er den forteller sine blogglesere: "Åh:( Det er synd på meg fordi jeg har fått drapstrusler på en blogg". "Noen har sjikanert meg på sms." Disse drapstruslene og sms-truslene er kun inn i hodet og fantasien hennes. Sannheten er at det ikke finnes en eneste drapstrussel mot Tyra!

  Jeg lurer meg på hva som ville skjedd dersom Tyra hadde fått en slik trussel på bloggen sin? Jeg våger ikke tenke på det en gang!

  Det koster meg ikke en kalori å si hva jeg mener om denne saken. Siden jeg begynte å blogge sommeren 2009 har jeg sett mer enn nok av Tyra.

  Jeg er der for deg kjære Sila69!

  Bloggklem fra Mona Elisabeth

  SvarSlett
 14. Fy fan nå tror jeg at tyra går for langt hær.Hva fan har sila69 gjort deg,INGENTING.Du venner i bødø tyra haaaaaaaaaaaaaahaha narr meg ikke til å le,du mener vel fiender i Bødø.Det samme som du har på øya hær,Alle vet hvordan du holdt på med meg og hva du gjorde med de andrre hær tyra.Bla at du satt å leste opp private mailer på video og postet ut på bloggen din.Fy fan du er dristig må jeg si.
  Sila jeg råder deg til å gå til politiet på mandag med dette.Dette er grov trussel av tyra mot deg.
  Jeg stiller opp hundre prosent for deg silavennen min.
  stooooooooooooor klem fra susie

  SvarSlett
 15. Oh my God! Hva er det jeg er øyenvitne å lese? Fy faen for et grovt overtramp mot Sila69!

  Hvordan er det mulig et menneske som allerede er anmeldt kan få seg til å trampe i klaveret nok en gang? Det forteller ganske mye om nivået på dette mennesket.

  Jeg er så kvalm av dette mennesket at jeg spyr! Til og med fjortiser har vett i skallen nok til å oppføre seg bedre enn hun som er 47 år og skal være et godt eksempel for ungdommer!

  Tyra! Du våger ikke å traksere Sila mer! Dette gikk hun langt over streken ved å gjøre!

  Stor varm støtteklem fra meg også!

  SvarSlett
 16. Tusen takk for de koselige støttekommentarene fra dere alle sammen!
  Fint å oppleve at det finnes så flotte mennesker som dere;))
  Tusen takk!!
  Tyra skal få angre bittert på at hun skrev den trusselen på bloggen min!!!

  SvarSlett
 17. Jeg skal hilse så mye fra mine hobbybloggvenner på blogg.no og si at de søtter deg!

  Jeg er opplært til å ta avstand fra mobbing og sjikanering. Det samme lærer jeg ungene mine opp til. Jeg prøver å lære dem at de skal slå hardt ned når de ser noen blir mobbet. Hvis de ser noen som blir mobbet skal de si fra til en voksen med en gang!

  Selvfølgelig søtter vi deg! Denne trusselen skapte sinnekok i meg, og jeg tåler ikke å se slik oppførsel. Da ber vedkommende om min vrede!

  Bra Sila! Anmeld dette er du snill!

  Stor bloggklem fra Grynet

  SvarSlett
 18. Hei kjære Sila69! Aller først godt nytt år til deg! Håper du har hatt en fin jule- og nyttårsfeiring?

  Jeg fikk vite fra Catzy og Toril hva som hadde skjedd. Men jeg har ikke hatt tid til å være på nettet så mye i julen. Og derfor har jeg ikke fått svart deg. Beklager så mye;((

  Kommentaren fra Tyra gjør meg sjokkert! Hvem er det som truer hvem på bloggen din? Det er Tyra! Hun kan bare holde kjeft på bloggen sin om at hun blir truet. Snakk om å ha splittet tunge!

  Ja, anmeld denne trusselen du, Sila69. Det gjør du rett i! Det var den verste trusselen jeg noen gang har sett!

  Tyra skal være den siste å snakke å være feig å skrive under anonym. For Tyra selv er feig når hun skriver under anonym på trusselkommentaren hun skrev til deg!

  Hvis hun tror at hun skal få oss vekk som bloggere må hun tro om igjen! Ingen av oss har brutt noen lover på våre blogger! Det er ikke bare Tyra som har rett på å blogge!

  Vær så snill å ikke la deg knekke av dette kjære Sila69! Du har mye mere støtte enn Tyra!

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 19. Godt nytt år Sila69:) Jeg håper du har hatt en fin juleferie? Det ser slik ut av det du skriver.

  Jeg har hatt en fin og god juleferie, og den har gått alt for fort som vanlig. Hvor har den blitt av?

  Det ble familiefeiring på julaften, 1.juledag og 2.juledag. Døtrene våre fikk seg nye ski i julegave. Mellom alle juleselskapene tok vi skitur, tur på skøyter og sparktur. Det var deilig å komme seg ut for å røre på seg mellom all julematen:)

  5.juledag reiste vi på Røros for å feire nyttårsaften til storebroren min og familien hans. Der var vi til 2.januar. Nyttårsmiddagen spiste vi kalkun med deilig stuffing:P

  Jeg begynte med nattvakter på søndag 3.januar, og siste nattevakt hadde natt til i dag. Nå har jeg fri til søndag igjen:) Deilig:)

  Denne trusselen fra Tyra er det verste jeg har sett hittil på en blogg! Hva får et menneske til å true en blogger som deg? Du har ikke gjort noe galt! Det er lov til å si fra hva man mener når man er vitne til stygg oppførsel på nettet. Dette bør du anmelde Sila69 hvis du ikke allerede har gjort det!

  Som jeg har sagt tidligere så har jeg ikke blogget så lenge som dere, men Mona Elisabeth og Ofmariel har fortalt meg alt som har skjedd, og jeg har lest på bloggen til Ofmariel hva Tyra har gjort mot henne!

  Vet du Sila69 at du har min støtte også! Slik oppførsel som den Tyra har gjort mot deg og flere tar jeg helt avstand fra! Stå på videre Sila69! Du er en dyktig blogger:)

  Bloggklem fra Irenesola

  SvarSlett
 20. Hvordan går det med dere hønsehjerner??? Det har vert stille lenge no, var det ikke noe kult at det var stille? eller er det kjedelig og bare skrive med seg selv, hehehe. Æsj for noen klyser .

  SvarSlett
 21. Jag tycker bildet av dej og apekatten fra Nord var mycket vakkert

  SvarSlett
 22. Ja da Anonym. Tror du ikke jeg skjønner at vi skjønner hvem som har skrevet disse to kommentarene? Litt av et sammentreff at kommentaren ble skrevet samme kveld som Marie/Justme2 la ut bilder av oss sammen da Justme2/Marie var i Trondheim!

  Dersom du tror at Sila69 er en fantsifigur må du tro om igjen! Sila69 er like levende person som det du anonym er!

  Men sannheten er vel alt for tung å svelge for at Sila69 faktisk finnes. Bare så synd at ingen av dere vet hva hennes riktige navn er!

  Hvis det du vil vite det så har jeg faktisk truffet Sila69 i egen person, og skal møte henne igjen i Trondheim i august når sønnen hennes flytter til byen! Du skal være sikker på at det blir masse bilder av både Sila69 og meg på bloggene våre! Tenker pipen får en annen lyd da ja. Da får du vel for deg i ditt sinnsyke hode at bildene er stjålet! God bedring!

  Du anonym skal passe dine egne saker, og holde kjeften din for godt! Jævla feig er du også til å ikke legge igjen navnet ditt. Kommentaren er skrevet samme kveld som da Marie/Susie/Justme2 la ut bilder av oss sammen på sin blogg. 1 + 1 = 2, og du avslører deg selv hvem du er. Ikke nok med det. Du dummer regelrett ut at du aner ikke!

  Så du kaller Susie/Justme2/Marie for apekatten fra Nord? Lurer på hva hun sier om det jeg. Føler du deg truet at jeg var kjempeheldig å få treffe Susie/Justme2? Du våger ikke å si noe stygt om verken Sila69 eller Justme2! Det gjør meg rasende forbanna, og nå er jeg så forbanna at jeg ser rødt her!

  Hønsehjerne kan du være selv anonym! Vi har det kjempebra her på blogspot, men i ditt sinnsyke hode har du fått det for deg at mine bloggvenner er falske venner.

  Skaff deg hjelp til psykolog, og legg deg inn øyeblikkelig på lukket avdeling hvor du kan få orden på dine syke fantasier og syke oppdiktede løgner!

  SvarSlett
 23. Hehe så flott at virusene likte bilde av me and toril,det med apekatt tok jeg som ett komplimang.takker og bukker jokk jokk.
  pass heller på angurangtrynene deres kari,tyra,og allis,eller skal vi si gorillatrynene.
  eller litt finere ASEN....det aner dere ikke hva betyr

  SvarSlett
 24. Fy faen at det går an! Anonym har hatt det kjedelig ser jeg. Lite å holde på med om dagene.

  Enn å bruke Sila69 sin blogg for å skrive sinnsyke kommentarer og som anonym når vi gjennomskuer hvem du er! Jævla tøff bak skjermen er du, men du er ikke tøff nok til å skrive nick eller navn. Ikke så rart at du ikke tør å stå fram med navn eller nick når du driver og dikter opp løgner om andre mennesker du ikke kjenner.

  Det må vel svi langt inn i sjelen din at Marie og Hakrilas traff hverandre. Du hadde sikkert ønsket at det ikke skulle skje i frykt for at Marie skulle få vite sannheten om hva slags menneske du er. Det du ikke tåler er at vi er flere bloggere som står sammen mot slike avskum som deg. Da har du og en av dine bloggvenner funner ut at dere skal sette ut rykter om at vi er falske bloggere noe som faen meg ikke stemmer! Jeg har vært her på blogspot siden januar 2006, og jeg har fulgt kattebloggen til Hakrilas siden høsten 2006 da hun begynte å blogge om kattene sine.

  Hvis jeg legger ut bilde av meg selv på bloggen min kommer du og de du har kontakt med til å finne på nye fantasier at bildene er falske eller stjålet. Lykke til med nye sinnsyke oppspinn! Har du glede av å dikte opp oppspinn og løgner så vær så god! Det slår tilbake på deg selv og ingen andre!

  SvarSlett