onsdag 17. februar 2010

Jeg har hatt bloggsperre...



Ja, nå er det mange måneder siden jeg blogget sist.. beklager alle "bloggvenner". det var ikke sånn det egentlig skulle bli når jeg skrev det siste innlegget... skulle jo egentlig blogge mye i jula, som forøvrig var helt herlig med masse mat, gaver, familie, kos og MASSE julegodt;) Men det ble jo ikke sånn... har av flere grunner rett og slett vært blogglei..ble et tiltak å skrive blogginnlegg, og det er jo ikke sånn det skal være.. å skrive blogg skal man jo glede seg til å gjøre... En annen grunn er at jeg dessverre fikk en leser på bloggen, som tydeligvis ikke er helt stabil i psyken... Damen sendte meg rett og slett en trusselkommentar, som dere finner på det siste innlegget. og har valgt å ikke slette dette da jeg enda vurderer å annmelde den... Det at man vet at slike personer leser bloggen min, er rett og slett motbydelig ekkelt å tenke på, så det har jo i det siste vært en av grunnene til min bloggstopp!! Jeg vet hvem damen er som har sendt trusselen til meg, og vet at hun terroriserer flere bloggere rundt omkring, bl.a min bloggveninne hakrilas, fru Lyng, Susie m.flere. Disse tre bloggerne finner dere på min følgerliste her til venstre på bloggen. Historien med min kjennskap til denne syke bloggdama er ei lang historie, og den vil jeg ikke gå inn på her på bloggen min, da jeg ikke vil ha den infisert av henne(Tyra)...



Altså nå vet dere hvorfor det har være en lang bloggpause...



Min kjære bloggveninne har flere ganger bedt meg om å begynne å blogge igjen, og i kveld da jeg pratet med henne, tenkte jeg at jeg kanskje skulle skrive et blogginnlegg nå i kveld;))

Akkurat nå sitter jeg i godstolen i stua, det er kveld, er helt alene i stua, fordi min yngste sønn har lagt seg, og den mellomste er på trening.. Det er så herlig å bare sitte sånn alene med tente stearinlys og OL på TV. Har jo til nå gått litt dårlig for Norge der, men vi får håpe på at det snur, og at våres gullhåp der slår til å vinner GULL;))

Dagene raser avgårde for meg... Går på skole og datakurs. så det er mye å sette fingrene i, og bryne hjernesellene på. I det siste har det vært mye lesing på skolearbeidet da jeg hadde 2 termintester på Mandag. Uff, Mandags kveld var jeg rimelig tappat for energi ja...


På søndag var det morsdag, og da var det koselig familietreff hos mamma. Hun hadde stekt vaffelkaker, og bakt 2 nydelige kaker. Har jo ikke smakt noe søtt siden alt det gode jeg spiste i jula, så det var jo såååå godt. Jeg spiste visst for mer enn en person da, for jeg var så mett da jeg dro hjem at jeg bare måtte legge meg nedpå litt, før jeg måtte sette meg med skoleboka igjen;)


Som sakt så går livet sin vandte gang her hos oss. De 2 puse-vennene mine har det også bare bra. De sover, leker koser og går inn og ut om dagene. Det som har skjedd av nytt med dem, er at Hjørdis nok har hatt løpetid for 1 gang!! Her har vært monsegutter på trappa i ei hel uke, som har hylt, og markert på trappa!!!! Det lukter helt forferdelig der ute, og jeg må på et eller annet vis prøve å få bort lukta!! Har prøvd på å fjerne sånn lukt før, med veldig dårlig resultat... Min bloggveninne Hakrilas mente det fantes noe middel på apoteket som kan brukes til det, så jeg må gå å se hva jeg får tak i. Hvis det er noen som har et forslag, eller vet hva som virker, håper jeg at dere legger inn en kommentar og forteller meg det!


Ellers. så har jeg selv om jeg ikke har blogget selv, vært inne å lest på bloggene til de som jeg følger, selv om det ikke alltid har kommentert bestandig. Dere er jo så flink å skrive og det har vært koselig å lese stort sett alle blogg-innleggene deres;)) Nå, er det nok på tide å finne senga. Skal opp kl. 07, for å få opp skolegutten, og gjøre meg klar til Datakurs. Begynner kl. 09 i morgen, men er litt deilig å komme en halv time før, og drikke morgenkaffe, se litt på nettet, og skravle med ei skoleveninne som synes det samme:))


Ha en god natt alle, og en trivelig Torsdag til dere alle sammen.


Bloggklem;)

45 kommentarer:

  1. Det var trivelig å se at du har oppdatert bloggen din:) Jeg har virkelig savnet dine fine og varme blogginnlegg. Det mener jeg med hånden på hjertet. Slike bloggere som deg trenger vi:)

    Jeg tror de fleste av oss har hatt sperre fra å skrive på bloggen etter det som skjedde. Det er pga slike hendelser som det vi var vitne til at blogg-gleden blir brutalt drept.

    Nå er det stille og fint å blogge. Det har jeg sett siden tidlig i januar. Det var derfor jeg hadde lyst til å skrive innlegg på bloggen min igjen. Krysser alt jeg har for at dette fortsetter. Skulle det bli noe tull og tøys på bloggen igjen skal jeg love at jeg sier min ærlige mening, selv om den kan svi!

    Jeg fikk kaffe og lukket valnøtt på sengen på torsdag. Det var trivelig:) Ungene hadde laget et kort, og de laget også frokost til meg. Det var jo valentines day på søndag. Det er noe stort tull! Vi har da 365 dager ellers i året til å vise at vi elsker den vi er gift med:)

    Er Hjørdis drektig nå siden hun har hatt løpetid, eller er hun sterilisert?

    Fy den lukten det blir etter fertile hannkatter. Det er jo så kvalmende. Vi kjøpte noe på en dyrebutikk som het for: "Get away". Det er visst en lukt der som kattene skyr.

    Du har jammen mye å gjøre om dagene. Det må være spennedne å gå på datakurs. Jeg skulle ønske jeg kunne lært meg mere data. Jeg kan det mest grunnleggende, men det er mye jeg kunne tenkt meg å lære. Fortell mer om kurset da! Det hadde vært interessant å høre deg fortelle om.

    PS! Ser du har feil navn på blogglisten din på Ofmariel. Du har skrevet osmariel. Riktig bloggadresse på Ofmariel er: http://ofmariel.blogspot.com/

    Programmet mitt i dag er å gjøre litt husarbeid, og begynne å pakke litt før vi reiser til Kristiansund.

    Ha en fin torsdag til deg også:)

    Stor bloggklem fra Mona Elisabeth

    SvarSlett
  2. Helt enig med Mona Elisabeth. Jeg ble glad da jeg kunne lese ny oppdatering fra deg og ditt:) Dere aner ikke som jeg har savnet oppdatering fra deg og de andre, men jeg har stor forståelse for hvorfor dere ikke har blogget. Det flere av dere har opplevd setter støkk i dere, og gleden over å blogge blir borte.

    Jeg synes det er mye bedre å blogge her på blogspot enn på blogg.no. Det virker som om bloggere her inne kommer nærmere hverandre enn på blogg.no, fordi på blogg.no er det få voksne bloggere.

    Det verste vi som bloggere kan gjøre når vi opplever det vi har vært vitne til er å legge ned ned bloggen. Det gir signaler i gal retning, og de skyldige blir dessverre vinneren. Da er det bedre å ta en bloggpause en periode for så å komme tilbake.

    Jeg har sett det samme som Mona Elisabeth at det er rolig og stille, og det har det vært siden januar en gang. Det hadde vært deilig hvis 2010 hadde fortsatt slik for oss alle sammen. Da blir 2010 et deilig bloggår:)

    Det hørtes spennende men slitsomt ut med datakurs:) Jeg skjønner at dagene for deg bare raser av gårde, de er ikke her, for de raser for fort for meg også.

    I helgen var det pappahelg for ungene våre, og det ble ikke noe morsdagsfeiring på meg. På ettermiddagen på søndag var mamma, pappa, søsteren min og familien hennes, og jeg på en restaurant og spiste middag. Vi spanderte restaurantbesøket, og det satte foreldrene mine stor pris på:)

    Noen av naboene våre har katt, og utenfor huset deres har det vært flere hannkatter som har vært på frieri. De sitter og hyler og kurtiserer utenfor vinduene til naboene våre. Jeg har sett 4 forskjellige katter utenfor huset deres. Jeg tror at katten til naboene våre er kastrert. Det er nok tiden for løpetid for dyr nå i disse tider. Jeg husker mamma og pappa kaldte mars måned for kattemåneden. Sikkert en grunn for det.

    Ukedagene for oss går også fort. Etter vi har spist middag drar ungene på sine fritidsaktiviteter. Når de kommer hjem er det lekselesing, og da pleier jeg å sjekke om de har gjort leksene sine. Så fort jeg har anledning finner jeg fram håndarbeidet som jeg koser meg med. I det siste har jeg strikket boblelue til flere av familie og venner.

    I vinterferien skal jeg begynne med nytt håndarbeidsprosjekt. Jeg skal legge et bilde ut på bloggen min slik at dere får se.

    Ønsker deg en fin torsdag Sila69. Igjen vil jeg si det var så trivelig å se at du var tilbake på bloggen din!

    Bloggklem fra Grynet

    SvarSlett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  4. Kult at du også er tilbake igjen:-) Jeg har merket at jeg har savnet dere masse i det siste. Jeg forstår hvorfor flere av dere har kviet dere for å blogge.

    Kan ikke skryte på meg å være så flink å skrive på bloggen min selv da... Eh... Kremt...

    Jeg har så mye å gjøre i denne siste praksisperioden. En fordypningsoppgave som teller 50% skal leveres uken etter praksisen er ferdig. Etterpå er det eksamen.

    Vi sykepleierstudentene skal ha datakurs etter eksamen er ferdig. Jeg tenker det blir en lett innføring på data sånn at vi har i bakgrunnen når vi skal ut i jobb. I praksisen har jeg sett at noen av de gamle sykepleierne nekter å skrive på dataen. De overlater det til oss som er yngre. Det virker som om de har datavegring.

    Buhu:-( Jeg har nok ikke vinterferie jeg. Full uke med praksis hver dag. Nå skulle jeg ønske meg en uke fri. Det hadde vært digg det. Jeg får heller se fram til påskeferien:-)

    I helga har jeg vakt på sykehjemmet. Jeg har trappet ned vikariatene mine der, for jeg ble så sliten av å ha vakter på sykehjemmet i tillegg til fulle praksisdager på sykehuset. Nå har jeg satt meg opp på ekstravakter en helg i måneden.

    I like måte til deg også. Ha en fin torsdag:)

    Bloggklem Linn

    SvarSlett
  5. Nå ble jeg veldig glad når jeg så at du hadde oppdatert bloggen din;=) Det var koselig! Er det noen jeg har savnet oppdatering fra er det deg, for bloggen din er bare så fin! Jeg blir i godt humør av de koselige bildene dine som liver opp i bloggen din;=)

    Jo da, jeg har stor forståelse for at du har vegret deg for å blogge. Jeg kjenner det igjen, for jeg hadde det på samme måte. Hver gang jeg tenkte på å blogge ble jeg kvalm, men Toril sa noe som fikk meg til å tenke. Det var at hvis jeg sluttet å blogge hadde vedkommende vunnet, og jeg tapt! Da bet jeg tennene sammen og kastet meg ut i det. Nei, ALDRI i livet om jeg skal tape for et menneske som har gjort så mye urett!

    Nå øyner jeg et håp her, for det har vært trygt å blogge her en god stund!

    Jeg må si du har travle dager, men du verden så gøy å få gå på datakurs. Det skulle jeg ha gått på. Husker da jeg begynte å blogge. Toril måtte hjelpe meg med å få lagt ut innlegg og bilder jeg ville ha på bloggen min. Det er ikke mange årene siden jeg lærte meg å sende min aller første mail. Etter en stund turte jeg å bevege meg inn på forskjellige nettsider for å lese. Jeg hadde virkelig datadyslexi;=) Haha;=) I sommer da Toril og mannen var på besøk gikk Toril nøye gjennom oppsettet på bloggen, og hvordan jeg skulle gjøre det. Det var skummelt første gangen jeg skulle prøve, men nå er det morsomt;=)

    Som takk for hjelpen for at Toril var så snill og hjalp meg holder jeg på å oversette kattehjemmesiden hennes til engelsk!

    Vi bruker data på jobben, men kun til å skrive på. Det er vel litt av årsaken til jeg ikke har turt å lære meg mere data.

    Ledelsen på jobben der jeg jobber snakker om at vi ansatte skal få kursing i data, og det håper jeg går i orden. Det hadde vært gøy å lære seg mere.

    Bildet av deg og katten din som du har på facebook var så fint;=) Katter er de fineste dyrene på denne jord, og de er så kloke. De må ha en ekstra sans, for de forstår så mye.

    Barna dine har vel også vinterferie nå? Mandag 22.02 reiser barna våre på hytta sammen søsteren min, mannen hennes og tantebarna mine;=) Jeg skal jobbe mandag og tirsdag, og har satt meg opp på fridager onsdag, torsdag og fredag. Det er rolig periode hos oss nå, og det er deilig.

    Ønsker deg en herlig og fin fredag, og god helg;=)

    Stor klem fra Catzy

    SvarSlett
  6. Nå følte jeg at jeg måtte skrive til deg også. Håper det går bra for deg at jeg er anonym?

    Jeg leste på et annet bloggsted om dette her. Milde himmel og hav hva du og dine venner her inne har måttet oppleve av et sykt menneske. Det er bare en ting å si om det. Den trusselen du fikk på bloggen din var hårreisende. Jeg fikk bakoversveis, og jeg ble sint da jeg leste kommentaren på bloggen din! Jeg ber deg om å ikke fjerne kommentaren. Den må du la stå hvis det skulle bli noe mere, for jo flere bevis du og dere andre har på damen som skrev kommentaren, jo bedre er det for dere alle.

    Jeg er selv 55 år, og jeg trodde ikke det var mulig at voksne mennesker kunne oppføre seg så stygt mot andre. Der tok jeg skammelig feil gitt.

    Først av alt må jeg si at ingen av dere er skyld i dette her. Ute i verden finnes det mennesker som dessverre har hobbyen å trakasere uskyldige mennesker. Jeg regner med hvis dere hadde møtt henne ansikt til ansikt hadde pipen fått en annen lyd. Mobbere er tøffe på avstand, men livredde når de må stå ansikt til ansikt med offeret.

    Jeg ber dere alle sammen innstendig om å ikke gi opp bloggingen deres på grunn av ett menneske som ikke er helt vel bevart! Hvis dere gjør det vil mobberen fortelle sin omverden at hun hadde rett. Ingen ønsker at løgn og urettferdighet skal vinne?

    Jeg skal love dere at skjer dette igjen, kommer jeg til å beskytte dere med nebb og klør, og jeg kommer da til å stå fram med navnet mitt på bloggene deres. Om jeg da får meg en fiende bryr jeg meg ingenting om! Den uvennen skal jeg gladelig sette på plass. Jeg har satt mobbere hardt på plass før jeg, og de har ikke våget å vise seg i nærheten av meg.

    I dag har du fått en ny leser i meg:)

    God søndag til deg.

    SvarSlett
  7. Mona: Vet ikke om Hjørdis er drektig... håper jo ikke det iom. at jeg bare leier leilighet, og det blir utrolig tungvindt met tanke på parett gulv over alt osv. Men e jo så koselig m kattunger..:)

    Grynet: Du e skikkelig flink og effektiv når det gjelder håndarbeid.. Gleder meg til å se bilder på bloggen din;) Ja, det er mye å sette seg inn i nå når jeg går skole (Service og samferdsel) og datakurs på en gang, men nu e det ferie.. deilig:)

    Toril: Ja, som sakt, dagene flyr m skole og kurs, men du e nu utrolig flink og effektiv du også, med masteroppgaven du jobber med, spillingen din som du øver på hver dag, sangkor, dirigentjobb osv. osv... Du har jaggu my å klare over i hverdagen så du har det nok like travelt som meg, ja;))

    Linn: Det er utrolig koselig å lese bloggen din, men jeg har stor forståelse for at du har evig nok å bruke tida di på når du går sykepleien med praksis og andre oppgaver. Men, jeg håper jo at du når du føler for det, og du har lyst til det, blogger litt for oss igjen;))

    Catzy: Ja, både jeg og barna har ferie nå, så det skal bli så godt;)Blir nok hjemmeferie, men det er deilig det også synes jeg. Ja, bildet på facebook var litt søtt for Haldor ble så fin på det;)) Han e jo riktig så fotogen han ja;))

    Anonym: Takk for støtten! Ja, den trusselen var ikke noe særlig å motta nei!! Koselig at du vil lese bloggen min:)

    SvarSlett
  8. Hei slarvetasser, var det dette dere ikke fikk til??? jeg testet og det gikk fint an og kopiere :D

    Har satt på kopisperre,sånn at det går ikke an å kopiere eller høyreklikke på innlegg etc som jeg skriver.gjorde det pga ei mærr som besøker bloggen min og er uønsket hær.
    Håper det virker,dere kan jo teste det og gi meg tilbakemld.jeg har koden hvis noen er intr.kan sende den til toril på facebook,så får dere den av henne hvis dere vil;)

    SvarSlett
  9. Jag tycker bildet av dej og apekatten fra Nord var mycket vakkert

    SvarSlett
  10. Hahahahaha. No har jeg sett det også.

    GRYNET------CATZY-----hahahahahahaha Er det mastergrad?

    SvarSlett
  11. Har den/de som har kopiiert tekst, bilder og kommentarer fra deres blogger bedt dere om unnskyldning?

    SvarSlett
  12. Jeg også verdsetter ærlighet hos mennsker rundt meg. Er det noe jeg hater er det løgn, uærlighet og mobbing

    SvarSlett
  13. Utrolig at 1 person kan være både i nord og midtnorge på samme tidspunkt. Noen følger ikke med i timene. Sitemeteren LYVER IKKE.

    SvarSlett
  14. Ja da Anonym. Tror du ikke jeg skjønner at vi skjønner hvem som har skrevet disse to kommentarene? Litt av et sammentreff at kommentaren ble skrevet samme kveld som Marie/Justme2 la ut bilder av oss sammen da Justme2/Marie var i Trondheim!

    Dersom du tror at Sila69 er en fantsifigur må du tro om igjen! Sila69 er like levende person som det du anonym er!

    Men sannheten er vel alt for tung å svelge for at Sila69 faktisk finnes. Bare så synd at ingen av dere vet hva hennes riktige navn er!

    Hvis det du vil vite det så har jeg faktisk truffet Sila69 i egen person, og skal møte henne igjen i Trondheim i august når sønnen hennes flytter til byen! Du skal være sikker på at det blir masse bilder av både Sila69 og meg på bloggene våre! Tenker pipen får en annen lyd da ja. Da får du vel for deg i ditt sinnsyke hode at bildene er stjålet! God bedring!

    Du anonym skal passe dine egne saker, og holde kjeften din for godt! Jævla feig er du også til å ikke legge igjen navnet ditt. Kommentaren er skrevet samme kveld som da Marie/Susie/Justme2 la ut bilder av oss sammen på sin blogg. 1 + 1 = 2, og du avslører deg selv hvem du er. Ikke nok med det. Du dummer regelrett ut at du aner ikke!

    Så du kaller Susie/Justme2/Marie for apekatten fra Nord? Lurer på hva hun sier om det jeg. Føler du deg truet at jeg var kjempeheldig å få treffe Susie/Justme2? Du våger ikke å si noe stygt om verken Sila69 eller Justme2! Det gjør meg rasende forbanna, og nå er jeg så forbanna at jeg ser rødt her!

    Hønsehjerne kan du være selv anonym! Vi har det kjempebra her på blogspot, men i ditt sinnsyke hode har du fått det for deg at mine bloggvenner er falske venner.

    Skaff deg hjelp til psykolog, og legg deg inn øyeblikkelig på lukket avdeling hvor du kan få orden på dine syke fantasier og syke oppdiktede løgner!

    SvarSlett
  15. ÅJODA sila69 eksisterer i høyeste grad,jeg har sett henne på facebook,både bilder og profilen hennes.vet nemlig hva hun heter og hvor hun bor og nemlig.Så sila69 er IKKE en fantasifigur for de som tror det....det kan jeg skrive under på

    SvarSlett
  16. Herregud du anonym aner ikke hvor du dummer deg ut med å skjule deg som anonym! Jeg kaller det å være feig. Tørr ikke stå fram med navn eller nick, og tror det at vi er dumme og ikke avslører hvem du er. Du er avslørt for lenge siden Anonym!

    Selvsagt er Sila69 i høyeste grad en ekte person! Jeg har henne som venn på facebook. Men i likhet med flere andre har jeg blokkert ute flere uønskede virus fra å få tilgang til facebookprofilen min. Åh som det må irritere dere at dere ikke får snuse i mine private bilder som jeg har liggende der.

    Skaff deg et liv Anonym i stedet for å sitte der å gulpe opp oppdiktede historier om at jeg og flere andre bloggere her på blogspot (som er Hakrilas sine bloggvenner) er falske bloggere! Du kan ikke ha så mye å holde på med om dagene der du sitter og fantaserer og dikter opp løgner om flere av oss! Smakløst og respektløst er to ord jeg velger å bruke.

    Det oser sjalusi på lang vei at Hakrilas og Susie fikk treffe hverandre. Til og med de bildene av Hakrilas og Susie som Susie mobilblogget på bloggen sin på blogg.no hevdet dere skulle være falske. Ja, så Susie sprang ute i gaten for å ta et bilde sammen med seg av et vilt fremmed menneske på hotellrommet sitt?

    Det oser også sjalusi på lang vei fra deg Anonym at vi er 5 bloggere her på blogspot som faktisk kjenner hverandre personlig. I mine øyne sliter du med alvorlig sykelig sjalusi som du ikke tørr å innrømme. Derfor er den letteste utveien å dikte opp stygge og meget alvorlige løgner om at vi som er Hakrilas sine bloggvenner er falske bloggere! Jeg skal love deg en ting at det skal bli månelyst for deg neste gang du prøver deg med ymt om Sila69, Catzy, Hakrilas og meg! Det er et løfte fra min side. Selv om du skjuler deg som anonym skal du vite at politiet vet å spore opp hvor kommentarene er skrevet fra selv om vi her på blogspot ikke har ip-numre som blogg.no!

    Glem ikke at det var du som begynte Anonym denne gangen! Det var helt rolig og stille på bloggene våre til du begynte å skrive disse idiotiske og dumme kommentarene dine kun for å provosere oss! Og det viser bare at du har alt for mye fritid!

    Jeg fryder meg grønn over at du anonym dummer deg ut når du skriver slike kommentarer som det du gjør her. Ingen som tar deg alvorlig!

    SvarSlett
  17. Jeg fikk høre fra Ofmariel og Toril hva som hadde skjedd på bloggen din! Noe så usselt av anonym å synke så lavt at hun legger ut slike kommentarer på din blogg! Det meste er skrevet fra før av både Ofmariel og Hakrilas. Alle sammen av oss skjønner hvem som har skrevet disse kommentarene. Jeg anbefaler deg å la kommentarene stå til spott og skamme. Denne anonym har ikke hjernekapasistet til å skjønne at hun har dummet seg ut.

    Dette skyldes garantert sjalusi fra A - Å fordi Marie var i Trondheim og fikk treffe Hakrilas. Anonym følte seg truet at Marie og Toril traff hverandre, for sannheten kunne jo komme fram.

    Alle vi som er Hakrilas sine bloggvenner har selv sett med egne øyne hvor patetisk og stygt Anonym og co kan oppføre seg.

    Grunnen til at Anonym bruker din blogg er fordi hun ikke tørr å legge igjen kommentar på bloggene våre, for da må hun registrere seg med en googlekonto. Anonyme som ønsker å skrive stygge kommentarer gidder ikke å lage seg googlekonto for å skrive en stygg kommentar. Da valgte anonym å bruke bloggen din for å lire ut av seg sin vrede over at Marie la ut bilder fra Trondheimsferien sin.

    Jeg lo godt i dag tidlig da jeg leste det Marie hadde skrevet på bloggen sin på blogg.no. Hun hadde ikke pene ord å si om anonym med flere.

    Det er heldigvis ikke vi som dummer oss ut denne gangen, men anonym med disse kommentarene!

    Jeg støtter meg bak alt som er blitt skrevet.

    Stor bloggklem Mona Elisabeth

    SvarSlett
  18. Jeg vil bare si jeg støtter dere alle sammen. Selv blogger jeg på blogg.no, men ønsker å gå over til å blogge her på blogspot. Kom i kontakt med Hakrilas da hun blogget på blogg.no, og hun har fortalt meg alt sammen på e-post om hva dere har opplevd av flere andre bloggere på blogg.no.

    Det som er ille er at dette er snakk om voksne bloggere som skal være forbilde for de yngre bloggerne, men slik de oppfører seg er de langt fra noe forbilde.

    Jeg har dårlig erfaring med hun dere kaler Tyra. Hun har en rekke ganger kommentert på bloggen min, og jeg har reagert på hennes væremåte på blogg.no. Plutselig sletter hun bloggen sin, og dukker opp med ny blogg noen dager senere. Det må være litt av et arbeid å legge inn alt på nytt igjen. Jeg er blitt advart fra Hakrilas og flere andre bloggere på blogg.no denne Tyra. Ikke så mange uker siden hadde jeg et innlegg på bloggen min, og jeg reagerte kraftig på hvordan Tyra reagerte. Hun ble regelrett provosert over innlegget mitt og taklet ikke at Hakrilas støttet meg på det jeg skrev. Min første tanke var at denne Tyra ikke eier sosial inteligens. Etter dette har det vært stille på bloggen min fra denne Tyra.

    Huff og huff. Jeg rister oppgitt på hodet hvordan folk som skal ødelegge for andre. De kan neppe ha det bra med seg selv. Slik oppførsel på nettet skader bare dem selv og ingen andre. Det som skremmer meg er at dette er snakk om voksne mennesker etter det jeg har forstått. Hadde dette dreid seg om unge bloggere hadde jeg kunne forstått det, men ikke akseptert det.

    Jeg ber dere inderlig om ikke å la dere knekke av slike kommentarer som det anonym har skrevet på bloggen din! Hvis dere slutter å blogge har dere tapt kampen for alltid, og anonym og vennegjengen vil sitte å gni seg i hendene av skadefro. Det kommer det ikke noe godt ut av. Stå på og vis at dere tar avstand fra slik oppførsel.

    Ha en god tirsdag.

    SvarSlett
  19. Fy faen at det går an! Anonym har hatt det kjedelig ser jeg. Lite å holde på med om dagene.

    Enn å bruke Sila69 sin blogg for å skrive sinnsyke kommentarer og som anonym når vi gjennomskuer hvem du er! Jævla tøff bak skjermen er du, men du er ikke tøff nok til å skrive nick eller navn. Ikke så rart at du ikke tør å stå fram med navn eller nick når du driver og dikter opp løgner om andre mennesker du ikke kjenner.

    Det må vel svi langt inn i sjelen din at Marie og Hakrilas traff hverandre. Du hadde sikkert ønsket at det ikke skulle skje i frykt for at Marie skulle få vite sannheten om hva slags menneske du er. Det du ikke tåler er at vi er flere bloggere som står sammen mot slike avskum som deg. Da har du og en av dine bloggvenner funner ut at dere skal sette ut rykter om at vi er falske bloggere noe som faen meg ikke stemmer! Jeg har vært her på blogspot siden januar 2006, og jeg har fulgt kattebloggen til Hakrilas siden høsten 2006 da hun begynte å blogge om kattene sine.

    Hvis jeg legger ut bilde av meg selv på bloggen min kommer du og de du har kontakt med til å finne på nye fantasier at bildene er falske eller stjålet. Lykke til med nye sinnsyke oppspinn! Har du glede av å dikte opp oppspinn og løgner så vær så god! Det slår tilbake på deg selv og ingen andre!

    SvarSlett
  20. Huff, huff og atter huff! Litt av et tragisk og trist liv Anonym må ha. Det bare trist at hun har fått det for seg at flere andre av Hakrilas sine bloggvenner inkludert meg selv er fake bloggere. Jeg skulle gjerne likt å treffe deg ansikt til ansikt, og da skulle visse mennesker pent få lov til å gå ned på kne for å be Hakrilas, Sila69, Ofmariel og meg om unnskyldning!

    Jeg skal reise til Trondheim for å besøke Hakrilas i løpet av september, og da har jeg hørt at veien IKKE er så lang til Melhus for et besøk. Veien er heller IKKE lang fra der vi bor til Hamar for et besøk til en annen person.

    Et mennekse av den ondskapsfulle klanen fikk tilbudet å treffe meg på Adelkatten sin juleutstilling, men dukket vedkommende opp? Hun var tøff bak tastaturet på bloggen hun hadde da jeg skrev at hun ikke turte å komme på utstillingen som var i desember. Jeg husker godt hun skrev at hun kom til å komme, men dukket hun opp? Nei. I ettertid har hun unnskyldt seg med at hun ikke fikk tid. Sannheten er vel heller den at hun visste at dersom hun hadde kommet hadde hun fått truffet både min mann som gikk assistent og meg. Hadde hun dukket opp hadde Toril og jeg planer om å kreve en unnskyldning fra henne. Den dagen kommer. Vær sikker!

    INGEN våger å sette ut påstander om at jeg er en falsk person! Det gjør at jeg blir rasende, og nå skal jeg ha meg frabedt over slike beskyldninger og rykter en gang for alltid!

    Den ENESTE årsaken til løgnene som anonym og hennes klan har satt ut er bare fordi Ofmariel var så tøff at hun stod fram på bloggen sin i fjor høst og fortalte sannheten om hva hun FØLTE angående ting og tang, og ikke minst fordi SANNHETEN om Gringobloggen kom fram for dagen! Sannheten er for ENKELTE tung å svlege!

    Sila69 finnes i beste velgående! Jeg har henne som venn på facebook.

    La oss få blogge i FRED her inne, og hold dere til deres egne blogger!

    SvarSlett
  21. Toril

    28.jan.2011 kl.18:32

    I dag snakket med med Hilde på telefonen, og jeg spurte Hilde personlig og spesifikt om hun kunne gjøre noe morsomt med meg!:) Hilde var betenkt, men gikk til slutt med på det!

    Først fikk hun kommoden til å flytte på seg, og til slutt fikk hun den til å riste. Jeg kjente på kommoden at den skalv!

    Etterpå satt jeg i sofaen. Hun fikk hun foten min til å løfte seg, og jeg hadde null kontroll eller mulighet til å få den ned igjen. Det samme med armen min. Hadde ikke en eneste sjanse til å få den ned. Jeg ville prøve mere kjempemorsomme ting, og Hilde satte flamme under baken min!:) Jeg kjente også først en svak vind, for så varme på føttene mine!:)

    Til slutt hadde vi det kjempegøy på badet foran speilet!:) Jeg fikk lov til å velge hvilken øyenfarge jeg ville ha på øynene. Først valgte jeg helt lyseblå, og jeg så det selv at irissen ble lysere!

    Det kjempeartigste var når jeg ble løftet ca. 1 cm opp fra bakken og litt til siden!:) Dette var noe av det morsomte jeg har opplevd på lenge!

    Levitasjon (fra latin Levitas, letthet) er en måte å få objekter til å sveve stabilt uten å være i noen form for fysisk kontakt med noe annet objekt, samtidig som det er utsatt for gravitasjonskrefter). er ingen ting å være redd for!:)

    Tusen takk for en kjempemorosm telefonsamtale, Hilde!:) Jeg sitter og smiler ennå!:)

    SvarSlett
  22. Toril

    28.jan.2011 kl.15:42

    Maria: Det er jo nettopp det Peggy gjør! Peggy skriver sin mening, men hun er jo så spydig mot alle som er uenig med henne!

    Hun ser ikke at hun mobbber, trakasserer og sjikanerer Hilde! Det har Peggy gjort fra den dagen Hilde kom inn og skrev en saklig og høffelig kommentar på bloggen hennes! i mine øyne tråkker Peggy klart på yrkesidentiteten til Hilde.

    Jeg er faktisk kjempebra i korsryggen min etter at Hilde healet den, og abyssinerhannkatten vår hadde ikke løs avføring i går, og det har han hatt i flere uker. Magnhild Olsen er så fin i ryggen etter at hun ble halet av en seriøs healer som faktisk kan faget sitt! Dere tror oss ikke likevel, og det er som å prate til døve ører.

    Ønsker alle en kjempefin ettermiddag!:)

    SvarSlett
  23. Toril

    28.jan.2011 kl.12:46

    Du Peggy har over hodet ingen grunnlag for å uttale deg om andres psykiske helse! Pass dine egne saker! La nå Hilde være i fred!!!!

    Til deg Elisabeth: Bra du tror det da!:) Jeg hever meg over slike kommentarer!

    SvarSlett
  24. Magnhild Olsen

    27.jan.2011 kl.20:01

    Fy så stygge du er peggy ,det var du som begynte denne debatten,etter som eg husker den begynte med ein debatt om Maria Ameli ,så sklei det helt ut ,DA kunne du ha stoppet dette med ein gang.(DET må du vel vere enig i )da hadde det blitt med det ,men nei, det gjorde du ikke,for dette var spennende,du hadde IKKE behøvd å kommentere noen av disse utspilla andre kom med,du kjenner jo dem ikke privat(KANSJE DU GJER DET ?),så eg synest dette blir for dumt.TIl deg icman vil eg sei att eg synest ikke HILDE har trakkasert noen her ,men att det er peggy som trakkaserer ,HILDE o mange andre her som ikke står på peggy sin side og er enig med ho ,og peggy kaller seg kristen har eg lest i innlegg fra ho,da må ho ikke gjør seg så lita som ho har gjort seg no,kunne ha opptrått meir voksen enn som så.mvh MAGNHILD .pc.Gå i tenkeboksen no peggy,.

    SvarSlett
  25. Toril

    27.jan.2011 kl.18:27

    Åhhh vær så snill å slutt å mobb, trakassere og sjikanere Hilde!

    Det som er alvorlig her, er at du Peggy holder på slik du gjør, og jo mer debatten herjer på bloggen din jo mer useriøs blir du tatt for å være!

    Jeg har som sagt også kontaktet Det Norske Healerforbund, hvor jeg la ved linken til bloggen din. Jeg fortalte min versjon slik jeg hadde observert bloggen din i lengre tid, og jeg fortalte hva som pågår her inne på bloggen din. Jeg tror FER (fagetisk råd) selv vil se hva som foregår med det blåtte øye. En av deres medlemmer blir mobbet inne på en blogg som hvor bloggeier bryter alt som heter etikk og taushetsplikt!

    SvarSlett
  26. Hahahahaha!!!!!!! No må jeg le, snakk om og snakke best med den en snakker sist med. Takk for god underholdning Toril .

    SvarSlett
  27. hahahahaaaaa total, latterkrampe hær

    SvarSlett
  28. Du Inger J og mmh/Marie Helen/Me2you har alt for lite tidsfordriv, og det sier bare kjempemasse om dere to når dere nå begynner å kopiere kommentarer som ble skrevet på bloggen til Synskpeggy i januar over på bloggen til Sila69! Dere dummer dere mer og mer ut, men det er kjempesynd at dere ikke selv har innsikt nok i deres liv til å innse at deres oppførsel slår tilbake på dere selv!

    Deres syke konspirasjonsteorier om at jeg er Sila69 er så idiotisk at dere vet ikke selv en gang!

    Nok en gang! Synskepggy, Magnhild og jeg har ordnet opp oss i mellom som voksne mennesker. Det skriver hun flere ganger i bloggen sin, men at dere to er sykelig sjalu for at Magnhild og jeg er voksne mennesker at vi har vært voksne nok til å innrømme at vi ble rett og slett ble lurt til å tro at "healerhilde" var en ærlig person!

    Naget i deres hjerter må være større enn hva dere selv er klar over.

    Igjen beviser dere gang på gang at dere kan gå over lik med deres løgner, uærlighet og nag! Skaff dere hjelp, for jeg har ett ord å si om dere to, og det er at dere eier ikke et fnugg av empati, selvinnsikt og selverkjennelse!

    Bare dum dere ut å tro at Sila69 ikke er en ekte person! Det er det dere gjør!

    La Synskpeggy få fred, og kom dere videre i livet deres!

    SvarSlett
  29. Hahahahaha!!!! Snakk om og skyte seg selv i benet Toril, avslørt nok engang med falsk figur.


    Mona Elisabeth sa...
    Fint å se deg tilbake på bloggen igjen:) Fine høstbilder du har tatt også.

    Jeg blogger ikke så ofte selv, for jeg er lei. Det holder egentlig med facebook, men det er kjekt å lese oppdateringene til bloggvennene mine av hva som har skjedd.

    Jeg må få lov til å gratulere med vel overstått konfirmasjon.

    Hos oss har eldstemann begynt 1.året på KVT på fotballinje i Trondheim. Han og fetteren hans bor i sokkelleiligheten til tanten min. De trives godt på skolen, og de kommer hjem sånn cirka annen hver helg.

    Nesteldstemann begynte på ungdomsskolen nå i høst, og yngstemann begynte i 4 klasse.

    Det merkes at ungene begynner å bli store.

    I høstferien til ungene var de hjemme. Eldstemann kom hjem på onsdags ettermiddag, for videregående skole hadde høstferie bare to dager i år, men barne- og ungdomsskolene her i Kristiansund hadde en ukes høstferie.

    Nam, nam, nam:P Fårikål er godt da. Det hadde vi til middag forrige helg. Da var vi på middag hjemme til mamma og pappa. Det er ingenting som slår mamma sin hjemmelagete fårikålgryte:)

    Ha en fin dag:)

    Bloggklem fra Toril
    18. oktober 2011 14:38

    ..



    .

    SvarSlett
  30. Hahahaha!!! Enda flere tabber Toril. Hvor blir troverdigheten din av no da? Nå er du både catsy og mona Elisabeth.

    Catzy
    13.jul.2011 kl.12:27
    Kjempefine bilder, vennen!:) Det er alltid like koselig å se bildene du tar når du er hos din kjære!:)

    Så effektiv og flink du er da, vennen!:) Ønsker deg en kjempefin onsdag!:)

    Stor klem fra Toril

    Toril
    13.jul.2011 kl.23:19
    Hei, hei vennen! Catzy er venninnen min som bor på Østlandet. Hun var på besøk til meg i helgen i forbindelse med katteutstillingen vi var på, og jeg så ikke at hennes navn og bloggadresse stod der da jeg kommenterte på bloggen din i sted! Hun fikk låne PC'n min på lørdags kveld. Derfor kom nicknavnet hennes opp!

    Stor klem fra Toril

    SvarSlett
  31. I det øyeblikket du skriver at det er catzy som har lånt din pc, så står det på catzy sin blogg at hun er i syden!!! Hahaha!!! Snakk om og fortsatt skyte seg selv i benet.

    SvarSlett
  32. he he, Toril har glemt passordet på denne bloggen ;)))

    SvarSlett
  33. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  34. Inger Johanne Rye og CO:
    VÆR VENNLIG Å LIGG UNNA BLOGGEN MIN MED DE BESPYELIGE KOMMENTARENE DINE!!!
    INGEN HAR BEDT DEG OG DINE HIT TIL DENNE BLOGGEN, SÅ TA HALEN MELLOM BEINA OG LØP SÅ FORT DU/DERE KAN!!!!

    SvarSlett
  35. Jeg er helt enig catzy, det er dårlig gjort og lyve om andre på bloggene. Jeg går ut ifra at denne linken kan avklare at du har rett i det du skriver om å forfalske blogger i andres navn.

    http://flaeskdansen.wordpress.com/2010/03/19/stadsvar/#comments

    SvarSlett
  36. hei eig heite magnhild og er ei god venninde av toril. har kjent ho no i noen år. ho e ei flott jente. eig kjenne også catzy godt og har troffe ho også et par ganger.
    eig synes det er heilt forferdeleg at desse krapyla ikkje kan la deg vere i fred. dei eige ikkje noe som heite respekt og bære durer på som om de eide heile bloggen. dei må ha mye hat i seg. dei har også gitt meg beskyldninger om at eig har stole mine eigne bilder på bloggen min. sjå den anonyme kommentaren på bloggen min
    http://meborio.blogspot.com/2011/10/blog-post.html#comments
    eig er ikkje dummere enn at eig skjønne at det er inger j og kari som no skriv under anonym. disse kommentara dei skriv som anonym er kvalmende og motbydelige. det eneste dei tenker på er og hevne seg på oss som søtter toril. eig har også fått beskyldninger om at eig er en falsk blogger. inger j har også vore ufin mot ei god blogg venninde av meg som heiter synskpeggy. der har ho flere ganger laga kvalme mot synskepggy og hennes lesere. eig har slekt på støren i sør tøndelag og midtre gauldal. noken av slektingene mine kjende til inger j og dei hadde ikkje mykje positivt og sei om ho.
    eg har sett meir enn nok av FORFALSKA kommentar kor krapyla har skreve under med toril sitt namn og brukt toril si bloggadresse og posta di på andres sine bloggar. toril burde anmeldt krapyla for dokumentforfalsking. og det har eig sakt til ho også.
    håpe du får fred fra karpayla. men ver trygg eig skal ta ho inger j skikkelig på bloggen min. klem fra meborio

    SvarSlett
  37. Jeg vet at vedkommende av denne eposten har hatt mange dialoger med Magne Danielsen i VG-NETT,angående det med at noen forfalsker mailer.
    Vet å hvem som lyver her. Vet å at det ikke er IJ som lyver. Hvorfor kan dere ikke diskutere dette på egne blogger, hvorfor bruke uskyldige menneskers blogger??

    SvarSlett
  38. Det gjelder også dere Epost! INGEN av oss er dumme, og vi forstår HVEM som står bak kommentaren!

    Hvorfor bruker dere Sila69 sin blogg til deres DESPERATE forsøk på å VRI dere unna løngen dere har veltet dere inn i, og IKKE kommer dere ut av!

    Jeg har snakket med vedkommende MANGE ganger på telefonen, og han BEKREFTER at han ALDRI har sendt noen epot til Inger J og hennes displer eller noen UTENFORSTÅENDE! Det ville være klart BRUDD på TAUSHETSPLIKTEN!

    Den kommentaren på Fläskdansen sin blogg som visstnok skal være fra Toril på Fläskdansen ER og BLIR forfalsket av dere i den virusinfiserte gjengen! Dere er så utkrøpen i deres forsøk på å sverte andre at jeg har ALDRI sett maken! Oppfør dere som VOKSNE, og ikke som unger!

    Dette er det SISTE jeg sier om denne saken! Hvis dere vil ØDELEGGE for dere selv med deres oppførsel, så vær så god! Det er dere selv det går utover!

    Kan dere for svarte granskauen holde dere til deres EGNE blogger med dette tullet! Slutt å plage Sila69!!!!!!

    SvarSlett
  39. Dere gir dere ALDRI dere IJ og K!

    FREKKHETEN vil INGEN ende ta fra deres side når dere synker så LAVT i deres desperate forsøk på å sverte Toril at dere DIKTER opp en kommentar, og signerer den med Toril sin underskrift!

    Tror dere ikke at vi skjønner at anonym her er IJ og hennes venninner! Alle er VOKSNE damer mellom 40 - 50 år!

    Kommentaren fra Mona Elisabeth har dere UNDERTEGNET med Toril sitt navn. Er dere klar over at det er DOKUMENTFORFALSKING! Hva tenker dere med? Vær klar over at Toril har sin FULLE rett til å anmelde dere alle sammen for DOKUMENTFORFALSKING!

    Det er IKKE første gangen IJ og hennes venninne(r) har sunket dypt i deres desperate forsøk på ufine KONSPIRASJONSTEORIER og KOMMENTARFORFALSKINGER!

    Jeg nevner en kommentar som Toril en gang mottok på en blogg hun hadde for noen år tilbake. Kommentaren på bloggen var skrevet av moderator på det nettstedet hvor hun hadde blogg i forbindelse med et innlegg hun hadde skrevet. Den ble FORFALSKET og OMSKREVET slik at den skulle LIKNE å se ut som en e-post som moderator nettstedet skulle ha skrevet og sendt til IJ og hennes venninner. Inger J og hennes venninner sendte den FORFALSKEDE e-posten eller det som OPPRINNELIG var en kommentar på en blogg til FLERE av Toril sin bloggvenner i et desperat forsøk på å sverte henne med GROVE og USANNE løgner!

    Jeg tok kontakt med moderator på nettstedet for godt over ett år siden, og spurte ham/henne om han/hun hadde sendt en slik mail til Toril sine bloggvenner. Svaret jeg mottok var bekreftende nok i seg selv. Moderator hadde ALDRI sendt en slik mail, for det var BRUDD på taushetsplikten! Moderator på det nettstedet så MEGET alvorlig på at en kommentar fra ham/henne hadde blitt FORFALSKET og omgjort til en FALSK e-post!

    Jeg husker VELDIG godt en annen kommentar noen av dere FORFALSKET. Kommentaren var skrevet av Toril sin venninne Irenesola. Den kommentaren FORFALSKET dere, og dere signerte med Toril sitt navn. Etterpå sendte dere kommentaren rundt om på bloggene til Toril sine bloggvenner! Det er dét som kalles for DOKUMENTFORFALSKING, og BRUDD på Lov Om Opphavsrett! Vet dere hva det betyr? At det ER og BLIR straffbart å KOPIERE innlegg, kommentarer og bilder fra andre sine blogger eller hjemmesider! En blogg eller en hjemmeside ER og BLIR et ÅNDSVERK, og det ER bloggeren eller hjemmesideinnehaveren som innehar OPPHAVSRETTEN av ALT innhold på bloggen eller hjemmesiden sin.

    Dere mener at Lov Om Opphavsrett IKKE gjelder for dere, men for alle andre. Hvis DERE oppdager at andre bloggere f.eks har GLEMT å linke til en hjemmeside ved et uhell lager dere et sant HELVETE for den stakkars bloggeren!

    Dere skyr INGEN midler når de driver og sprer EDER, GALLE og LØGNER rundt seg! Selv turer de fram når de FORFALSKER kommentarer, signerer kommentarer med andres navn på OPPDIKTEDE kommentarer de SELV har skrevet og låne bilder fra andre blogger og hjemmesider. Hvis de hadde opplevd det samme, hadde de kommet med stygge trusler om hevn, kalt oss for psyksik syke og det som verre er. I sine EGNE øyne er de feilfrie! Tenk hvor godt de må ha det med seg selv;=)

    Deres syke KONSPIRASJONSTEORIER om at vi er falske bloggere er lattelige og tåpelige at dere vet det ikke selv en gang. Snakk om å gjøre seg til spott og spe for andre. Jeg ler hver gang jeg leser de ABSURDE beskyldningene deres;=) Hvis dere føler dere bedre når dere FORFALSKER kommentarer og kommer med USANNE LØGNER om mennesker dere IKKE kjenner, så vær så god! Fortsett!

    Dere kan holde dere til sjefen deres sin blogg i stedet for å gjøre blogglivet til USKYLDIGE surt!

    SvarSlett
  40. Jo mere han fra VG-nett bekrefter at det er han som kommenterte på Flæskebloggen, jo mere panikk får catzy/Toril,merkelig dette, Truslene hagler her som vanlig ser jeg.

    SvarSlett
  41. Har dere sett Tyra setter 2 stykker på plass??
    Dette omhandler de 2 sør og vest i landet.

    Klappe for Tyra.

    MVH
    En som lenge har skjønt at de 2 prøvde og bruke Tyra, ikke helt med hell vil jeg si.
    Tyra er smartere en dere til sammen;))))

    SvarSlett
  42. http://inger-diary.blogspot.com/2011/12/da-er-et-nytt-ar-snart-pa-trappene.html

    SvarSlett
  43. Jeg skjønner ikke hvorfor du Anonym bruker bloggen til Sila69 til å fortelle dette.

    Hva Tyra gjør, og hvem hun holder kontakt med er bare opp til henne selv. Det er noe ingen andre har noe med å gjøre!

    SvarSlett
  44. Hei.
    Jeg har lest igjennom endel innlegg som du har postet og jeg må ærlig si at det er trist at du har sluttet å blogge.

    Du har skrevet så mange koselige innlegg og det er trist at trusler skal få deg til å stoppe bloggingen.

    Håper det går bra med deg og jeg håper virkelig at du starter opp igjen med bloggen <3

    SvarSlett