søndag 14. juni 2009


Klokka er midnatt, også var den dagen over!! Ei helg bare suser avgårde som er svusj!!!

I dag har jeg slappet av og kost meg i hele dag!! Vært en tur på Tverlandet og besøkt min kjære datter, og drukket kaffe og skravlet med ei av mine veninner der. Koselig hos dem begge 2!!!

Hva har dere brukt dagen til da??

Egentlig burde jeg ha lest på skolearbeid med tanke på eksamen, men får prøve å ta opp boka litt i morra kanskje.... Har ikke så veldig lyst akkurat!! Blir vel til at jeg må sitte å sprenglese dagen før dagen som vanlig... Er såpass lei av skolearbeid når helga kommer, at det siste som frister da er skoleboka:))

Nei, i morgentidlig har jeg tenkt å kjøre å besøke foreldrene mine på hytta før de reiser hjem på kvelden. Det tar ca 1 1/2 time å kjøre dit, så jeg har en liten plan om å være vekkerklokke for dem med å stå på døra i 08.00 tida, for å få spise frokost sammen med dem.. Er så flott å sitte ved kjøkkenbordet der og se utover havet mens man sitter med morgenkaffen..

Håper bare at været blir bedre, for her har det regnet og vært grått i hele dag:( Men skal vel kanskje ikke klage når sola har skint for oss i dagesvis fra skyfri himmel!!

Vil ønske alle en fin søndag og ei god natt;))

Bloggklem til dere alle!!

8 kommentarer:

 1. Må du kjør forsiktig til hytta, skumle veia og de kjør som gal den veien! hilsen fra paluska :)

  SvarSlett
 2. bloggklem til dæ å:) hilsen beckham!!

  SvarSlett
 3. Wictoria: Jada Paluska, hvis æ drar, så ska æ kjør veldig forsiktig!!
  Natta, og god vakt i morratidlig!!
  Suss og klæm

  SvarSlett
 4. beckham:
  Natta og sov godt!!
  Suss og klæm!!

  SvarSlett
 5. Helga bare flyr av gårde ja, som alltid! I helgen har det vært grått vær med regn, og det er ikke mye som minner om sommer nei. I går fikk Halvard og broren hans gjort nesten ferdig kattedgåren vår. Jeg brukte noe av dagen til å oppdatere kattehjemmesiden for oppdrettet, klippe klør på kattene, for i dag skal de bades. De må bades en uke før utstilling.

  I dag skal det ene koret jeg synger i synge i kirka, så blir det vel en søndagstur til min mor.

  Kos deg på hytta til foreldrene dine!:) Ha en fin søndag!:)

  Klem fra Toril

  SvarSlett
 6. Hoy hoy... og god morgen til deg langt der oppi nord.. hehehehehe.... Her var det party party på lørdag, og i går gikk dagen med til og rydde og vaske.. hehehehehhe... stemmebånda er ikke helt i "lodd" vart litt synging på karaoken... urk... det merkes dagen derpå.. hehehehehe...

  Ellers så er det lettskya og sol her idag, men kaldt i skyggen.. 13,5 + ute.. usj.. ikke mye sommer.... bare grønn vinter jo.. hehehe.. Ha en flott uke videre alle sammen..

  SvarSlett
 7. Heia Sila69:) Stikker innom for å ønske deg en riktig god kveld, og en fin uke:)

  Bloggklem fra Mona

  SvarSlett
 8. Hei på deg!

  Du er flink til blogging syns jeg :-) Ha en fortsatt fin juniuke!

  Bloggklem

  SvarSlett