fredag 19. juni 2009

Vasking, and I hate it...God morgen alle!


Eller, jeg har vært oppe siden kl. 07.00:( Fikk bare ikke til å sove mere, fordi vaskebøtta inne i boden stod der å ropte på meg, og ga meg ikke fred før den var tappet full av Grønnsåpevann, med en effektiv Siv i aksjon:))


Ja, her vaskes det, and I hate it!!! Derfor blir det en del (for mange) pauser


I morsdagsgave sist morsdag fikk jeg en utrolig fin gave fra min datter: Hun skulle ta ei vasking her hjemme hos ho mor;))) Så akkurat nå er du savnet her hjemme hos ho mor Wicky...... ;)))


Jaja , disse barna, disse barna....


Dette blir en litt travel dag, må kjøre en tur til Tverlandet også før legekontoret stenger, har en resept liggende der. Uff, er litt tungt å ha fastlegen sin 2 mil unna seg...


Har ei lita koselig Hjørdis-Pus gående rundt meg her og vil ha kos. Hun vil vel at ho mor skal reise seg fra gostolen for å slippe henne ut:) Det er overskyet ute igjen, men heldigvis oppholdsvær. Passer meg utmerket egentlig nå, for det er alt for vanskelig å ha vaskedag når sola steker ute... nei, det går ikke!!


Hva skal dere gjøre i dag da? Hvordan er været der du er?


Dere må ha en fin formiddag, så blogges vi senere;)


Hakrilas: savner sååå videobloggene dine, var så koselig å se på dem hver fredag...;))

18 kommentarer:

 1. Halla..... Ønsker deg en herlig lørdag videre...

  Må le av disse anonyme kloakkrottene som herper bloggen din, hehehe....sånn er det og ikke ha noe godt nettverk av venner rundt seg, da kommer dette faen skapet frem i lyset. litt av en hobby enkelte har...

  SvarSlett
 2. Allis:
  Ja, helt enig med deg!
  Meldinger som kommer inn fra Virusene blir slettet momentant fra bloggen min!!
  jA,lenge siden jeg skjønte at det er den eneste hobbyen virust har...

  SvarSlett
 3. Guddmornngs sila... Er bare innom for og ønske deg en fin dag.. Vi har overskya idag, men finaværet er på vei.. jippi... Bloggklem...

  SvarSlett
 4. Hei, kjære Sila69!:) tusen takk for det!:) Ja, det vil komme videoblogger på blogspotbloggen min etter hvert (når jeg blir kvitt forkjølelsen min) på blogspotbloggen min!:) Jeg tar ikke sjanser på å videoblogge på en åpen blogg når kloakkrottenen ikke har annet å gjøre enn å gjøre blogglivet surt for andre.

  Ønsker deg en kjempefin dag!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 5. Hva er det jeg leser? Jeg er sjokkert over hva Tyra kan finne på av jevelskap. Det var akkurat på samme måten hun begynte med sin nedverdigende oppførsel mot meg. Jeg skrev en kommentar på den gamle bloggen til Hakrilas. Jeg skrev min oppriktige mening i en diskusjon som Hakrilas hadde på bloggen sin, og like etterpå kom det en stygg kommentar fra Tyra på min egen blogg at jeg hadde ingenting med å blande meg inn. Hun truet Toril også, og skrev at hvis Toril svarte meg kom hun til å hevne seg på henne. Toril svarte på kommentaren min, og dermed var helvetet løs. Det er Tyra som ikke tåler at andre har andre meninger enn henne. Det er som mange sier. Tyra har ikke et snev av sosial inteligens.

  Begynner hun å plage deg, så vet du at vi alle sammen støtter deg. Tyra ønkser at vi skal finne bloggen hennes, men jeg legger ikke to pinner i kors en gang for å finne en evt blogg på henne. Hvis Tyra har en blogg så får hun ha den bloggen i fred for meg. Jeg skal ikke besøke den bloggen, men hun skal la oss være i fred.

  Jeg vet at Mari skulle ringe lensmannen i kommunen der Tyra bor i løpet av dagen i dag, for å prate med dem.

  Hadde jeg vært deg, hadde jeg satt kommentarinnstillinger på google, slik at alle som skal skrive på bloggen din må ha en googlekonto. Da kommer ikke Tyra igjennom med sine aonoyme og feige kommentarer.

  Kaia og Mona har gjort dette, og de får ikke noen ufine kommentarer fra Tyra.

  I dag skal vi mest sannsynlig grille sammen med noen naboer i gaten der vi bor;)) Det blir trivelig;))

  Jeg ønsker deg en riktig fin santhansaften;))

  Klemmer fra Gymjenta.

  SvarSlett
 6. Gynjenta og hennes klan

  Jeg vil bare avjkrefte at det er faktisk IKKe jeg som har kommentert med anonym eller med Tyra i det siste 3 ukene, da jeg ikke har lest deres blogger på like lenge, sier som en av mine nieser som har lest alle de åpne bloggene og det jeg har lagret, at det er bare og snu ryggen til slik pateteisk opførsel tante. He deg over dem.

  Mvh Tyra.

  SvarSlett
 7. Gymjenta og hennes klan

  Jeg vil bare avkrefte at det er faktisk IKKE er jeg som har kommentert med anonym, eller med Tyra, i det siste 3 ukene, da jeg ikke har lest deres blogger på like lenge. Sier som en av mine nieser som har lest alle de åpne bloggene og det jeg har lagret, at det er bare og snu ryggen til slik pateteisk opførsel tante. Hev deg over dem.
  Man skulle tro de er 14 år og ikke godt voksne damer. De burde skjemmes sa min niese på 17 år, noe og tenke over kanskje at ungdommen mener det om dere.

  Mvh Tyra.

  SvarSlett
 8. Klapp igjen kjeften din Tyra! Vi vet meget godt at det er du som står bak anonyme kommentarer på bloggen til Sila69! Vi er ikke så dumme som du kanskje vil ha det til, og vi har mere mellom ørene enn hva du Tyra har! Løgner! Det er ingen som støtter deg i det hele tatt, og er det noen er det kun dine fantasivenner inne i hodet ditt!

  Snakk for deg selv angående å være voksen. Det er bedre å bli karakterisert som 14 åring. Min niese på 14 år var sjokkert over din nettoppførsel, og hun sa: "Jeg er glad Tyra ikke er mammaen min, for hun oppfører verre enn en 8 åring".

  Det spiller ingen rolle hva denne niesen din sier, for vi vet at det alle oppegående mennesker avskyr din nettoppførsel. Jeg kan godt kopiere opp en kommentar jeg fikk på min blogg på blogg.no om hva Amarq og Trine Grung skrev om deg...

  Du lar faen meg Gymjenta og Sila69 være i fred! Når du nå har sunket langt ned i gjørmen ved å hakke på Sila69, har vi lov til å reagere! Ingen normale 46 åringer oppfører seg slik som du!

  SvarSlett
 9. Nå tror jeg du Tyra/anonym skal slutte med å vri deg unna med løgnene dine om at du ikke har skrevet noen kommentarer på bloggen til Sila69 og andres blogger. Samme hvor mye du prøver på å vri deg unna dette her, kommer du ingen vei, for det er du som har skrevet kommentarene!

  Du har kommentert som anonym på bloggen til Sila69, for det er kun du som skriver på den måten som disse anonyme kommentarene har gjort!

  Hverken Sila69, Gymjenta eller de andre har gjort deg noen verdens ting! Hver og en av oss har null interesse for å besøke din/dine blogger. Vi er ferdige med deg for alltid! Det er du som ikke greier å la være å skrive stygge anonyme kommentarer! Er du klar over at du heller bensin på bålet? Det er det du gjør! Hvordan kan du da forvente å få fred når du er den som ikke greier å la oss være i fred?

  Når ingen av oss oss besøker bloggen din, bør du være voksen nok til å la uskyldige bloggere være i fred! De har like mye rett som deg til å blogge!

  Det har aldri, aldri, aldri vært mobbing å si sin mening når vi som er oppegående mennesker reagerer på din mobbing, sjikanering og trusler som du har utsatt mange uskyldige bloggere for.

  Jeg har snakket med mine barn selv om at de må være forsiktige for hvilke mennesker de kan komme bort i på nettet, og jeg trakk frem deg som eksempel! Barna mine var regelrett sjokkert og sint for hvordan du har behandlet mange uskyldige blogger. Når barn reagerer med å bli sint på deg pga av oppførselen din, forteller det mye!

  Nå lar du Sila69, Gymjenta og de andre være i fred! Jeg vil ikke høre at du har skrevet en anonym kommentar til! Skal du skrive noe, får du vær så god være tøff nok til å stå fram med navnet Tyra, og ikke være feig som du har vært.

  SvarSlett
 10. Det er du Tyra som ikke greier å la oss være i fred med dine anonyme kommentarer. På samme måte holdt du på med på min blogspotblogg også etter at du mobbet meg ut av blogg.no. Du skrev mange kommentarer under anonym, og jeg kjenner godt igjen måten du uttrykker deg på. Kom ikke her med løgner til oss. Vi vet det er du som har skrevet anonyme kommentarer, og det er fordi absolutt ingen støtter deg, og at du har avslørt deg selv flere ganger i kommentarene dine!

  Jeg er ikke redd for å gi min støtte til Sila69, fordi Sila69 støttet meg hun også da du drev og mobbet og sjikanerte meg som verst tidligere i vinter!

  Jeg bryr meg katta i hva niesen din sier om oss. Det teller ikke noe for oss, men det som teller er at vi har støtte fra maaaaange bloggere, både her inne på blogspot og på blogg.no!

  Skulle tro du hadde vett til å la meg være i fred når du vet at jeg har anmeldt deg Tyra! Advokaten min sitter inne med masse bevis mot deg, advokaten min har fått tilsendt kopien av den gamle bloggen min på blogg.no der du drev og mobbet meg, og advokaten min har fått mail med bekreftelse fra google i USA at de sjikanerende kommentarene du skrev på bloggen min blogspotblogg faktisk kommer fra deg, og ingen andre! Ip-numrene er dobbeltsjekket opp mot andre bloggere som du har drevet og terrorisert, og de stemmer meget godt over ens!

  Eier du i det hele tatt noe som heter folkeskikk lar du meg og de andre være i fred fram til rettssaken mot deg kommer opp! Det gjelder også på bloggen min på blogg.no!

  SvarSlett
 11. Tusen tusen takk for kjempekoselig hilsen på bloggen min!:) Nei! Du må ikke gi opp bloggingen din! Gjør du det har du tapt mot viruset. Det er slik jeg tenker! Viruset skal ikke få gleden av presse folk vekk fra å blogge. Dersom vi gir opp bloggingen vår, så har viruset vunnet, og det vil si det samme som at vi gir henne rett, og det må ikke skje!

  Jeg blogger videre på min nye blogg på blogg.no, og jeg bryr meg katta i om viruset har funnet den. Jeg kommer til å legge ut akkruat de bildene jeg vil, skrive de innleggene jeg ønsker og ikke minst si hva jeg vil i evt mine videoblogger! Ingen virus skal få stoppet meg!

  Vit at du har alle sammen sin fulle støtte, og vi er der for deg!

  Du har en kjempefin blogg, Sila69!:)

  Ønsker deg en superfin torsdag!:)

  Stor klem Tori

  SvarSlett
 12. Ja eg orker ikke bruke energien min på og irritere meg over dette skrømtet, som i sin lille nøtt prøver og innbille seg at vi trur på ho.. æsj.... for ei patetisk kjerring. Nei mine venner.. bruk tiden deres på koselige ting , ikke la dere provosere , bare overse og gløm!!! ikke gi noen form for oppmerksomhet, så kanskje viruset finner noen andre og egle seg innpå....

  SvarSlett
 13. Signerer den Allis! :)
  Som jeg skulle sagt det selv.

  SvarSlett
 14. Jeg også stikker innom for å ønske deg en fin ettermiddag;)) Jeg håper alt står bra til i sommervarmen? Alt bare bra med meg og mine;))

  Klem fra Gymjenta

  SvarSlett
 15. Hei Sila69! Jeg håper alt går bra med deg? Her er alt bare bra:-) Vi var noen venninner og meg selv i London fra torsdag - mandag, og vi hadde det veldig hyggelig. Jeg har gnagsår på føttene, for vi gikk og gikk, og gikk. Vi fikk sett masse, og London anbefales på det sterkeste.

  Ønsker deg en fin dag:-)

  Bloggklem fra Linn

  SvarSlett
 16. Hei hei!

  Hvordan står det til der oppe? Håper dere har flott sommervær slik som her? Er så varmt her at katta ligger mye under sofaen, stakkars!

  Sommerhilsen fra Hedmarken :)

  SvarSlett
 17. Hei alle dere, og takk for hilsningene;)
  Her går alt bare bra. Har et nydelig vær, sol fra skyfri himmel og akkurat passe varmt. Prøver å nyte disse dagene mest mulig ute, for hvem vet hvor lenge det varer.
  Ha en fin dag alle sammen;)
  Forresten, når det gjelder Tyra og de motbydelige kommentarene hennes her på bloggen min, vil jeg her etter overse fullstendig, og de blir slettet så snart jeg ser dem, etter at jeg har kopiert dem til Allis sin blogg, slik at hennes pårørende kan se hvordan hun holder på med folk!! Hun må ha store problemer med seg selv dette mennesket!!At det går ant til å skjemme seg sånn ut, og slik hun står frem både som seg selv og anonym, må hun jo være nok så kort, stakkars drittkjærring! Hun skal så aldeles ikke få ødelegge bloggen min med sine motbydelige påfunn og oppgulp!!

  SvarSlett
 18. Bra! Sånn skal det lyde! Bra du fortsetter å blogge, Sila69, og ikke lar Tyra få overtaket! Flott at du kopierer evt framtidige kommentarer Tyra måtte skrive over på Allis sin blogg, for da kan Mari ta vare på dem i sine dokumenter over absolutt alle kommentarer som Tyra har skrevet.

  Stor bloggklem fra Gymjenta

  SvarSlett