fredag 12. juni 2009

Leste på Sol`s Startside i går om en ung dame som hadde fått ferieturen sin totalt ødeladt pga. at hun ble voldtatt i Tyrkia! Denne damen fikk vel ikke bare ferien sin ødelagt, men livet sitt også...

Etter som jeg forstår skjer det voldtekter der hvert år, og ikke bare et men flere...

Historien bak denne voldtekten var at de var 2 unge venninder i begynnelsen av 20 årene som ferierte ilag i dette landet. Mens venninden til offeret var på hotellrommet og dusjet, satt hun nede i hotellets bar og bestilte en drink. Hun la selvfølgelig ikke merke til at BARTENDEREN, (ja du hørte riktig!!!) hadde bedøvelsesmiddel i drinken hennes. Etterpå trog han jenta opp på et hotellrom og VOLDTOK henne!!! Fy fan!!!!! Jentas kropp var helt slapp, hun kunne ikke bevege seg mens voldtekten pågikk, men hodet hennes var helt klart. Stakkars menneske, kor jævlig det måtte være for hun!! Etter voldtekten gav han henne en sprøyte med noe hun ikke visste hva var. (Politiet der nede antok at innholdet i sprøyten var AMFETTAMIN, slik at hun skulle kvikkes opp igjen!) Hun var ikke seg sekv i kropp og sjel før dagen etter, da først fikk hun tilkalt hjelp hos lege og politi. Bartenderen har tilstått alt, men jeg vet ikke hva som skjer videre med han. Voldtektsofferet er kommet hjem til Norge, og har tatt advokat, Så jeg håper at han blir straffet!!

Når jeg leser om sånne ting blir jeg så eitrende forbanna!! Skulle tro at mennene i dette landet tror at Utenlandske jenter som ferierer alene er fritt villt for dem!!

Jeg vet ikke sikkert, men antar at alle voldtekter som har skjedd der nede er ikke oppklarte, så der går nok mange SVIN på frifot!!

Under innlegget var det duket for diskusjon, råd og synspungter om saken. Noen advarte rett og slett folk fra å reise til Tyrkia, og heller reise til Hellas eller et annet IKKE MUSLIMSKT land, da de mente det var farligere for jenter der enn i andre land?? Håper ikke at det stemmer!!

Tenk at man ikke kan være trygg på de som jobber som bartendere!!! Man har jo lært at man aldri skal forlate en drink og komme tilbake å drikke den pga. faren for å bli dopet, men i dette landet måtte man følge med bartenderene også... Ja, man måtte aldri oppholde seg alene 1 minutt mente mange!! Forsto det sånn at man måtte ha øyne i ryggen også, og være klar og årvåken hvert sekund!!! Herregud... Hvorfor må det være sånn, at man ikke skal kunne føle seg trygg noen steder fordi noen (IKKE ALLE DA) vil deg vondt!!! Ja, det er forferdelig synd!! Grunnen til at denne artikkelen satte seg fast i sinnet mitt er av mange grunner, men den største grunnen er jo at min kjære datter på 19 år skal reise til akkurat samme plass i slutten av denne måneden!! og sammen med seg skal hun ha med seg ei veninne!!! HJELP, ER SKIKKELIG REDD !! Men hva annet kan jeg gjøre enn å formane henne om ting hun må passe seg for!! Men de er begge fornuftige jenter og sydenturen er kjøpt og betalt for lenge siden, så det må jo bare gå bra!! De gleder seg iallefall veldig!! Hun har lest det som stod på nettet hun også, så hun passer seg nok!! Må jo tro på det!!

Men fra frustrasjon til noe som er mye bedre. Her har sola skinnt fra blå himmel i dag også;))

Har vært en flott dag her hvor jeg befinner meg. Har hatt koselig besøk av ei veninne, vi drakk kaffe og skravlet slik vi bruker når vi treffes!!

I kveld skal jeg bare slappe av forran TV, hvis det ikke blir en liten tur på puben, får se hva jeg gidder!!

Ha en riktig fin fredagskveld alle sammen;)))

Vi blogges sikkert i morgen!!!!


Bloggklem til alle;))

6 kommentarer:

 1. Stakkars jente! Enn å oppleve noe så skrekkelig! Hun må få varige men. Det er mye rart som kan skje med drinker hvis en er uoppmerksom et øyeblikk, og jeg tror ennå mere holdningskampanje må til.

  Når det er varmt så går alkoholen fortere til hodet, og det er lett å miste litt hemninger. Da er det fort gjort å glemme drikken sin en stund, og da er det gjort.

  Ønsker deg en fin kveld:)

  Bloggklem fra Mona

  SvarSlett
 2. Ja, synes også veldig synd i den jenta, hun har nok fått men forlivet ja!
  Somsakt i innlegget såvet jo de fleste at man ikke skalgå fra drinkerogså drikke av dem etterpå,det gjelder både her i Norge og i utlandet! Men at Bartenderen skal dope deg ned, det skulle man tro ikke skulle skje!!
  Ja, tror også at kvinnesynet er negativt i disse landene...
  Ja, vi får håpe at hun får den hjelpen hun trenger!!
  Natta;))

  SvarSlett
 3. Uff, det er blitt feil med mellomrom tasten min!!! Det ser dere på den kommentaren min.
  SORRY!!

  SvarSlett
 4. Ja, det er kjempesynd på jenta som måtte oppleve dette. Det er en opplevelse som de færreste kan forestille seg.

  Vi reiste til syden da vi var 19 - 20 år vi også, men vi fikk oss et støkk da ene venninna vår ble forsøkt smuglet noe opp i drinken. Hun drakk til og mad alkholfri drink, fordi hun var avholds. Plutselig merket hun at hun ble så rar i hodet, og vi fikk henne hjem på hotellet. Hva hadde skjedd hvis hun hadde drukket alkohol? Vi pratet om det etterpå. Hvis hun hadde drukket alkhol hadde kanskje virkningen blitt en annen.

  Ikke minst som dere nevner ovenfor her. Kvinnesynet til menn i sydligere strøk er ikke akkurat likt det vi har i Norge.

  Skal man ikke stole på en bartender? Da er det gått alt for langt.

  Ønsker deg Sila69 en fin dag!:)

  Bloggklem fra Toril

  SvarSlett
 5. Dette må være det verste som kan skje når unge jenter resier til syden. Skulle tro at det man skulle stole på en bartender, både her hjemme og når en reiser til syden. Kvinnesynet der nede er så absolutt ikke lik som her hos oss. Jeg blir sjokkert ennå den dag i dag når f.eks blir sjekket opp på stranden av godt voksne menn, og hjemme har de sikkert mange bambino og bambinas. Det forteller litt om hvordan syn de har på oss nordiske kvinner. Selv med giftering på hånden er de så frekke.

  SvarSlett
 6. Huff... Trur æ og Wicky må ta me oss en egen kopp med lokk tell Tyrkia, å ha drikan i den... Samtidig som vi studera bartenderen. Heilt sykt at folk får sæ tell å gjør sånne teng.
  Nesten som æ ikke gleda mæ like mye lengre..
  Jaja, æ har ingen plana om å la Wicky vær aleina 1 sekund, ikke på do engang:P
  Så vi får kryss fingran å håp at denne turen ikke blir noe annet enn kjempe koselig og et godt minne for livet :)
  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett