tirsdag 30. juni 2009Ja, nå er det over ei uke siden jeg har skrevet noe her på bloggen min. Dagene her går i ett som vanlig!! Ukene bare flyr avgårde! Vi har stort sett hatt et nydelig vær her i Bodø hele forrige uke og frem til i dag. Sola skinner fra den blå himmelen, og det er godt og varmt:)


Forrige Søndag hadde min lille nevø, Even Andreas bebursdag. Da var det selskap med kaker og kaffe. Han ble 5 år og stor gutt:) Etter selskapet hans ble han med meg hjem til oss på overnattingsbesøk hos tanta si! (Me love it!) Nor vi to er sammen finner vi på mange koselige ting. Vi spiller brettspill, bygger lego og ser på DVD. Filmen Istid har vi 2 sett x antall ganger, og vi blir ikke lei... Utrolig hvor mye rart en liten gutt på nettopp fylte 5 år tenker på. Han stiller de utroligste spørrsmål om alt og ingenting! Har fått meg mang en god latter av den lille tassen opp gjennom oppveksten hans.


Denne uka har jeg hatt Prosjekt Hage. Gresset i hagen, og ugresset i blomsterbedene har fått vokse villt i disse skole og prøvetider! Har gruet meg så til å sette igang med å få alt klippt og luket slik at det gikk ant å finne seg en plass for solstolen der ute!! Men nå er det gjort, og jeg er overlykkelig for at jeg er ferdig med det, selv om ryggen verker etter anstrengelsene.


Er så herlig når dagene er så fine som dem er ute nå! Deilig å koke kaffen om morgenen og ta kaffekoppen med seg ut i sola med avisen eller boka mi. Husarbeid får bare vente nå, for jeg skal nyte disse dagene mest mulig ute, for man vet ikke hvor lenge det varer...


Nå er klokken blitt 01.00, og det er påtide å finne senga. Har litt problemer med å få sove for tiden. Her er vi i feriemodus alle mann, og guttene mine har snudd døgnet bra på hodet, og er nok ikke i drømmeland før utpå morgenkvisten. PlayStation 2 og fotballspill er en av favoritt aktiviteten om natten, og det går ikke alltid så stille for seg.... men men, er det ferie, så er det ferie...


Vi blogges snart igjen:))

8 kommentarer:

 1. Godmorgen Sila.... Nok et koselig innlegg...

  Ja denne sommervarmen er bare helt herlig, sjøl om det til tider er litt for varmt for meg da, men du verden så kjekt og endelig få nyte litt varme. Ja det er så koselig og få tante unger på overnatting.. 5 år er jo en fantastisk alder da.
  Off ja dette hage arbeidet er noe herk.. vi har minimalt med bed og slike ting, siden vi ikke er så flinke til og luke og holde orden i hagen, hehehe.... I dag skal vi kjøre min mor på flyplassen, ho skal til bulgaria i 3 uker, samtidig så kommer min niese på 16 år på ferie fra Oslo, så vi henter ho samtidig.. kjekt at ungdommen gidder og feriere med slekta si, hehe.. Ha en nydelig dag videre... Stor klem..

  SvarSlett
 2. Hei, Sila69!:) Kjempekoselig innlegg fra deg!:) Ja, denne sommervarmen kan bli litt for heftig for min del. Det er jo så klamt også, og derfor var det kjempegodt med torden og lyn i går, for det fikk rensket opp litt. På enkelte steder i Trondheimsområdet var det plaskregn!

  Kjenner til dette med å få besøk av tantebarn, og det er alltid kjempekoselig!:) Som tante må jeg skjemme dem bort litt!:)

  Ha en kjempefin dag videre, og take care!:)

  Stor klem fra Torilo

  SvarSlett
 3. Koselig blogginnlegg fra deg som alltid;)) Det er varmt her også, og nå begynner jeg å forstå hvorfor de i sydlige strøk har siesta. Det skulle det absolutt ha vært her også. Absolutt alt av vinduer og verdandadører står åpent på vidt gap for å prøve å lufte ut!

  Jeg synes også at det er moro å få besøk av tantebarn, og jeg koser meg masse med dem;)) Det er synd vi bor 50 mil unna dem, men når jeg er hjemme hos mamma og pappa treffer jeg tantabarna mine ofte;))

  Ja, jeg har blogg på blogg.no. Jeg legger igjen adressen på bloggen til Toril. Ta en titt der, så finner du den.

  Ønsker deg og dine en fin dag;))

  Bloggklem fra Gymjenta

  SvarSlett
 4. Hei Sila :)
  Nå fikk jeg litt dårlig samvittighet da jeg leste hvor flink du har vært i hagen din, men det er så gruelig varmt her for tiden at jeg orker det simpelthen ikke! Nok en dårlig unnskyldning sikkert....

  Ha en fortsatt finfin uke :o)

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. For et arbeidsjern du er da! Jeg er imponert over deg:-) Jeg går for halv maskin for tiden, fordi det er så varmt. Vi nordmenn er ikke så vant til denne varmen, men det er skjønt med sommer, sol og varme:-)

  Koselig du fikk besøk av tantebarnet ditt:-) Du høres ut til å være en skikkelig tante som ønsker det beste for nevøen din.

  I dag har jeg fridag fra sommerjobben min, og det er deilig:-) Jeg skulle ha gjort noe fornuftig i leiligheten vår jeg også (som husarbeid), for hybelkaninene har formert seg til det 8-dobblete de siste ukene.

  Ønsker deg en fin dag.

  Bloggklem Linn

  SvarSlett
 7. Heia alle sammen!
  Ja, her går det bare bra:)
  Sola skinner, men i dag har vi en kald sur vind, som ødelegger for soling og strandkos!
  Ja, dere som bor der sør, dere har hatt skikkelig hetebølge... Herlig, men skjønner godt at det kan bli for varmt også..
  Ha ei riktig god helg alle sammen:)

  Bloggklem.

  SvarSlett
 8. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett