lørdag 11. juli 2009

Istid 3 og tivoli;))
Even valgte Svampebobb Firkant som bildemotiv i dag;))
God formiddag folkens!

Får tid til å stikke innom bloggen min, før jeg må rase avgårde. Jeg skal på kino sammen med min koselige lille nevø på 5 år. Vi skal se Istid 3. og det gleder vi oss kjempemasse til begge 2!!
Even har sovet hos tante i natt, og det synes ho er veldig koselig:)

Når kinoen er slutt skal vi gå litt nedover bygatene i det nydelige været, og hvem vet... kanskje det blir karuselltur på oss, for helt nede i gaten er det kommet Tivoli, og det kan jo ikke en veldig observang 5 åring unngå og se... Og kjenner jeg tanten rett, så er hun ikke så tung å be når det kommer til Even.. Nei, jeg er nok trillet rundt denne lille karens lillefinger for lenge siden....

Men tanter skal jo skjemme bort små nevøer, skal dem ikke?? ;))

9 kommentarer:

 1. ååååh så heldig du er som får vere passepike til en sånn liten "going",) Klart de snurrer tantene rundt fingrene, hihihi... Film og tivoli er jo bare knall... Ha en flott helg videre Sila... Klem klem

  SvarSlett
 2. Tuuuuusen takk for koselig kommentar på bloggen min:) Det satte jeg stor pris på:) Hehe:) Den der kjenner jeg igjen du:) Snurrer tante rundt lillefingeren, men vi må jo bare skjemme tanteungene våre bort:) Ønsker deg en fin søndag:)

  Bloggklem fra Mona

  SvarSlett
 3. Jeg husker jeg var 14 år selv da jeg ble tante for første gang, og jeg var den eneste i klassen min som ble tante så tidlige. Husker klassevenninne mine var så misunnelige på meg!:) Ja, det å passe nevøer/nieser betyr å skjemme dem bort litt. Det har blitt litt kinoturer og tivoliturer på meg også sammen med tantebarna mine, og det er kjempekoselig!:)

  Ønsker deg en kjempefin søndag!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 4. Håper du får en fin dag med tantebarnet ditt:) Du er heldig som er tante:) Broren min er yngre enn meg, så han håper på å bli onkel da, men jeg håper jeg kan bli tante:) Det må være en spesiell opplevelse!

  Når jeg en gang blir tante skal jeg skjemme dem bort! Det kan jeg love:)

  SvarSlett
 5. Hei, Sila! Fikk beskjeden min på bloggen angående spørsmålet om jeg har en annen blogg. Jeg legger igjen bloggadressen min på Kari sin lukkede blogspot, slik at du finner den der. Jeg legger den igjen under hennes siste blogginnlegg!

  Bloggklem fra Toril

  SvarSlett
 6. Hei Sila!
  Var filmen fin? Den skal jeg og minsten dra og se snart, jeg gleder meg :-)
  Koselig å lese om deg og nevøen, artig :-)

  SvarSlett
 7. Halloen dere!! Koselig med kommentarer fra dere;)
  Flott at dere er enig med meg i at tante skal skjemme bort små gutter:)
  Vi hadde en flott dag vi 2... Det ble både film og karuseller som antatt.

  Kari: Filmen var utrolig morsom!! Men så er jo jeg veldig glad i Istid filmene! Underholdning for både store og små, så gled dere;))

  God natt da dere!!
  Stor klem!

  SvarSlett
 8. Hei:)

  Har en nydelig liten tantunge (9 mnd.) på besøk hos "svigerfar"...hun bor i thailand,så det er første gang vi møter henne..kjempekoselig :)

  SvarSlett
 9. Heia Mamma og siv! Takk for maten:) Ser du er så flink å redigere på bloggsida di! Ha en fin kveld

  -Adrian og Espen (Fjellgeitan)

  SvarSlett