søndag 19. juli 2009

Forsinket 18 års feiring:))


I ettermiddag har vi hatt bursdagsfeiring i huset. Min mellomste sønn feiret sin 18 års dag.


Dagen ble feiret noe forsinket, da han hadde den midt i juni, men skulle alle i stor-familien få være tilstede måtte det bare bli sånn.


Det ble en veldig koselig feiring, og alle var mette og gode da de gikk hjem. Jeg hadde smurt på rundstykker med godt pålegg og laget 3 kaker + Muffins:)

Bursdagsbarnet var nok veldig fornøyd han, da det ble gaver på han, penger som kommer godt med nå når han skal kjøre opp, og kjøpe seg bil!!! Selv om han er kjempe flink å kjøre fra før, så blir det vel dyrt med oppkjøring! synd at det skal være sånn!! Personlig mener jeg det er helt syke priser der.!
I helga ellers har jeg jo stått på kjøkkenet og gjort istand til denne feiringa fra i går ettermiddag, og frem til gjestene kom nå i ettermiddag kl.18. Har selvfølgelig sovet noen timer i natt, men ikke mange, så snart skal jeg finne senga for er nok litt trøtt ja. Det er koselig med slike familiesammenkomster, men det tar mye tid i forkant så man blir jo litt sliten også...


Vil ønske dere ei riktig god natt, så blogges vi snart igjen!!


Bloggklem:)

12 kommentarer:

 1. Ååååh Grattis med sønnen, håper han hadde en flott dag. Ja disse kjøre lappene er svindyre, offff.... håper han snart er ferdig og klar for den første kjøreturen aleine. hehe... Ha en flott uke videre. Vi slapper av heime, masse regn og guffent vær, ikke noe klaging alså, hehehe, syns det var godt at tempen falt litt og regnet kom, men håper jo at det stopper opp igjen og da, hehe..

  SvarSlett
 2. Allis: Han har enda ikke begynt m kjøretimer, men skal starte i este måned. Håper det blir så billig som overhodet mulig, og er heldig å bestå ved første oppkjøring... Mora gruvanu litt til kjøreturene hans alene... Uff, er så mange ulykker med unge sjåfører involvert for tiden her i Bodø..Et under at det ikke har gått liv!!
  Samme gjelder igrunn i resten av landet.. Men nr det gjelder han og bilkjøring har ikke mora så mye hun skal ha sagt, må bare håpe at han kjører fint slik at alt går bra... -og det tror jeg jo han gjør!!
  Her er det blå himmel og deilig vær. Litt vind som ødelegger for den store varmen, men i ly er detgodt og varmt:) Synes vi har hatt en fantastisk sommer så langt, og kan prøve å sende litt av godværet til dere..
  Ha ei riktig god natt da;)))

  SvarSlett
 3. Halloisen.... Ja eg er helt enig med deg angående ungdommene og bilkjøring, det er helt vanvittig kor mye ulykker det er på veiene.. usj. ja vi foreldre vil nok alltid gå rundt og bekymre oss for ungane våres, hehehe. Eg og syns vi har hatt en fantastisk fin sommer hittil, så eg klager ikke på dette regnet som vi har hatt denne uken, men krysser fingrene på at sommeren kommer tilbake til oss, hehe... akkurat nå så er det ganske høstlig her nede, ikke mere enn 13-14 grader og regnet pøser ned, så det er ikke mye og skryte av, blir glad for litt godvær om du klarer det, knis.. Ha en fortsatt god uke med masse sol langt der oppe , hehehe... vi bloggast... klem klem..

  SvarSlett
 4. Koselig med fødselsdagsfeiring;)) Huff, jeg gruer meg til våre barn skal begynne med bilkjøring! Det er så mange ulykker på veiene hvor ungdommer er innblandet, og det synes jeg er veldig fælt!

  Nå er vi hjemme på ferie i Trøndelag. Været har ikke vært på sitt beste akkurat, men vi håper det snur. Fredag reiser vi på ferie sammen mamma og pappa, og min yngste søster og hennes familie. Det blir koselig;))

  Ønsker deg en fortsatt fin uke, og en god sommer;))

  Stor bloggklem fra Gymjenta

  SvarSlett
 5. Det må være rart å se dine egne barn vokse opp å bli voksne. Jeg husker selv min 18 års dag, og det var en milpæl i livet mitt. Jeg fikk sertifikatet på 18 års dagen min, og det var det størte jeg hadde opplevd, men foreldrene mine var nervøs i begynnelsen hver gang jeg var ute og kjørte, og det tror jeg alle foreldre er for barna sine.

  Jeg håper du har det bra Sila69, og at du har hatt en fin sommer så langt? Ønsker deg en fin uke videre, og en fin onsdags kveld:-)

  Bloggklem Linn

  SvarSlett
 6. Allis: I går kom det gråvær hit, og det varte til utpå formiddagen i dag...Det var skikkelig surt og kaldt, men ikke regn. Nå er det meldt 20 gr. og lettskyet i morgen, så jeg får håpe at det slår til:) Ønsker at dere også får det, er jo kjedelig med regn flere dager i strekk!!
  Ha en riktig fin onsdag:) Klem;)

  Gymjenta: Ja, jeg synes ikke det er noe gøy dette med ungene og bilkjøring!! Men har æ noe valg??? NOPE!! Må nu tro at det går bra!!!
  Familieferie er jo så trivelig:) Skal dere langt avgårde...Til syden, kanskje...??
  En riktig fin kveld til deg også! Klem:)

  Linn: Ja, det er utrolig rart at de vokser opp og blir voksne så fort!! Husker min egen 18 års dag utrolig godt, og det føles slettes ikke som det er snart 22 år siden!! og den dagen jeg tok lappen som 19 åring, ja da svevde jeg på rosa skyer leeeenge:)og ja, mine foreldre var nok veldig redde da også... Det er noe som bare bor i oss foreldre, det å være nervøs for ungene...
  Ja, jeg har det veldig fint:) Ferierer bare hjemme i sommer, men det går jo ant når vi har hatt så fint vær som vi har hatt her hele sommeren;) Men til neste år, da blir det ferietur, hvis bare lommeboka sier ja da...
  Håper alt er fint med deg også, og at du har hatt en fin sommer så langt?? Ha en fin onsdagskveld videre:) Bloggklem;)

  SvarSlett
 7. Jeg husker godt at min 18 års dag også var stort for meg, og jeg fikk i likhet som du Linn sertifikatet mitt på 18 års dagen, og det var en kjempestor opplevelse!

  Husker min 18 års dag kjempegodt jeg også. Foreldrene mine var nok engstelige i begynnelsen mens jeg kjørte, og de var lettet når jeg kom hjem med bilen igjen etter at jeg hadde vært ute. Jeg tror dette er noe som bor i alle foreldre. Trafikken er jo forandret seg fullstendig siden vi kjørte opp, og nå i dag er det raskere bilder, og større fart. Det er jo også en del av årsaken til at stygge ulykker skjer.

  Må være rart å se ungene sine bli myndige, men samtidig er man som foreldre kjempestolt over barna sine:)

  Her hos oss er det dårlig vær med regn, og det er hustrig vær. Det er ikke mye som minner om sommer akkurat nå. Vi håper på bedre vær fremover!

  Ønsker deg en kjempefin uke, Sila69!:)

  Stor bloggklem fra Toril

  SvarSlett
 8. 18 år er en stor dag for alle ungdommer:) Jeg husker selv fra min 18 års dag, også så voksen jeg følte meg:) 18 års dagen var en merkedag i livet mitt, for det året var jeg utveklingsstudent i USA, men der var jeg ikke voksen, fordi myndighetsgrensen der borte er 21 år!

  Jeg tok selv lappen den høsten jeg var 19 år. Jeg kommer nok også til å være engstelig når barna våre tar lappen, og skal ut for å kjøre. Det ligger latent i oss som foreldre. Eldste sønnen vår som nå går på ungdomsskolen ønsker mopedkjøring når han begynner i 10.klasse, og jeg er ikke veldig happy for det, men jeg vet de vil få god opplæring på skolen.

  Jeg håper du har hatt en fin sommer Sila69? Ønsker deg en fin torsdag:)

  Klem fra Mona

  SvarSlett
 9. Hopla... Er bare innom for og ønske dere en riktig god søndag... Vi venter på sol idag.. venter og venter, ......... nå ser det ut til at skylaget og tåken spretter opp.... vi har hatt et møkka vær i over en uke nå, så nå er sola etterlengtet kan dere tru..

  SvarSlett
 10. Hei Sila69!

  Kari har slettet sin blogg her inne, men jeg har lukket bloggen min slik at vi fritt kan bruke bloggen min som et diskusjonsforum;D Du er også invitert dit for å si din mening;D

  SvarSlett
 11. Hei! Lenge siden jeg har hørt noe fra deg? Håper alt står bra til?

  Jeg har fått meg ny blogg, og kommer til å blogge mest fra denne bloggen: http://elsopa.vgb.no/

  Jeg kan love deg at dette er et seriøst bloggsted som er fritt for mobbing, for der kan en rapportere inn de som mobber til moderator.

  Har også en blogg til: http://elsopa.blogg.no/ men der har viruset funnet meg, og hun kommenterte der i går. Jeg sammenliknet ip-nummeret med Kaia sitt ip-nummer, og det stemte på en prikk!

  Ønsker deg en fin dag;))

  Bloggklem fra Gymjenta

  SvarSlett
 12. Nå er Tyra i gang igjen... Sjekk: http://tyra47.blogg.no, men Kaiapia har tatt igjen: http://verdalspia.blogg.no/

  SvarSlett